Ten Hag üzenete Mountnak

A Manchester United első nyári szerzeménye, Mason Mount a Chelsea-től való átigazolásának hivatalos bejelentését követően találkozott Erik ten Haggal.


Szerda reggel megerősítették, hogy a 24 éves angol válogatott játékos 2028. júniusáig szóló szerződést írt alá, amelyhez további egy év opció is kapcsolódik.

 

Nem sokkal később egy újabb izgalmas bejelentés következett, amelyből kiderült, hogy Mount a klub ikonikus 7-es számú mezét fogja viselni.

 

Délután a játékos találkozott új menedzserével a Jimmy Murphy Centre-ben, hogy elkészülhessenek a szurkolóknak világszerte örömet okozó fotók.

 

 

MOUNT & TEN HAG

 

Ten Hag korán visszatért Carringtonba, hogy felkészüljön a szezon előtti edzőtáborra, amely csütörtökön kezdődik a csapat nem válogatott játékosainak részvételével.

 

Természetesen a menedzser személyesen is szerette volna üdvözölni Mountot, és volt néhány rövid motivációs szava új 7-es számú játékosunkhoz.

 

Miután a pózolás befejeződött, megölelték egymást, Erik pedig mosolyogva azt mondta újoncának: "Szeretném, ha nagyon fontos játékosa lennél ennek a csapatnak."

 

Mount láthatóan alig várja, hogy munkához lásson és azzal viccelődött, hogy felveszi a stoplist és kirohan az edzőpályára - de erre egyelőre várnia kell.

 

"MINDENT BELEADOK”

 

Az aláírás bejelentésekor Mount izgalmas jövőt vizionált a Vörös Ördögöknél.

 

"Sosem könnyű elhagyni azt a klubot, ahol felnőttél, de a Manchester United izgalmas új kihívást jelent majd a pályafutásom következő szakaszában" - mondta. "Mivel játszottam ellenük, tudom, milyen erős csapathoz csatlakozom, és alig várom, hogy részese lehessek ennek a klubnak, amely nagy trófeákat akar nyerni."

 

"Mindenki láthatja, hogy a klub nagy lépéseket tett Erik ten Hag alatt. Miután találkoztam a menedzserrel és megbeszéltük a terveit, nem is lehetnék izgatottabb az előttem álló szezonok miatt, és készen állok az itt elvárt kemény munkára."

 

"Rendkívül ambiciózus vagyok, tudom, milyen csodálatos érzés nagy trófeákat nyerni, és hogy mi kell hozzá. Mindent bele fogok adni, hogy ezt újra átélhessem a Manchester Unitednél."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!