Casemiro: Az első naptól érzem a szeretetet

A Manchester United középpályása, Casemiro elárulta, hogy tavaly nyári érkezésének első pillanatától kezdve érzi a felé áradó szeretetet.


A brazil a Placarnak nyilatkozva nyíltan beszélt az Old Traffordra való költözéséről, arról, hogy mik a céljai, valamint a szurkolók szeretetéről.

 

"A klubnál mindig, mindenki nagyon szeretetteljes volt" - kezdte. "Az első naptól kezdve éreztem, hogy szeretnek, ami nem volt könnyű, miután tíz évet töltöttem a Real Madridnál."

 

"Ez a pályán végzett munka eredménye, nagyon jó volt a szurkolók, az alkalmazottak, a játékosok keveredése, és ez nagyon fontos volt a beilleszkedésem szempontjából."

 

Casemiro a középpálya közepén is beveti képességeit, és a csapat egyik vezérévé vált, amit kétségtelenül folytatni szeretne a 2023/24-es szezonban is.

 

"Szeretem ezt a szerepet, igen, hogy őszinte legyek. Vezetőnek lenni, törődni, olyan lenni, mint egy apa, utánamenni dolgoknak, szeretek példát mutatni, elsőként érkezni, szeretem ezt a szerepet betölteni."

 

"A kapitányi karszalag nem több, mint egy szimbólum, de a játékosok felelőssége, hogy beszéljenek a játékvezetővel, a játékosokkal - én szeretek ilyen, példamutató játékos lenni."

 

Casemiro sok mindent nyert a futballban, többek között elképesztő, öt Bajnokok Ligája-címet korábbi klubjával, a Real Madriddal.

 

De a következő futballévre még mindig vannak céljai, amik meglehetősen egyszerűek.

 

Amikor megkérdezik, nem habozik válaszolni: "Megnyerni a világbajnokságot Brazíliával, és visszahelyezni a Manchester Unitedet a csúcsra."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!