Négy játékos új mezszámot kapott

A Manchester United négy fiatal játékosa mezszámot változtatott a 2023/24-es szezont megelőzően.


A Vörös Ördögök teljes mezszám listája a nyár végéig nem kerül véglegesítésre, de Kobbie Mainoo, Matej Kovar, Alvaro Fernandez és Dan Gore is más számmal a hátukon futhatnak ki mostantól a gyepre, amennyiben lehetőséget kapnak.

 

Mainoo idén januárban, 73-as számot viselve mutatkozhatott be a felnőtt csapatban a Charlton Athletic ellen, majd a szezon végén elhódította a nagy preszízsű, Jimmy Murphy Év Fiatal Játékosa-díjat is házon belül.

 

A 18 éves középpályás az új szezontól azt a 37-es számot fogja hordani, amely a friss U21-es Európa-bajnok James Garneré volt legutóbb.

 

 

A kapusként bevethető Kovar előző idénybeli kölcsönjátéka során bajnoki címet ünnepelhetett a Sparta Pragaval, mostantól pedig a 40-es helyett a 38-as számú trikó lesz az övé, amely Axel Tuanzebe távozásával vált szabaddá, aki június végén távozott nevelő klubjától.

 

Fernandez szintén nagyon jó benyomást tett kölcsönben, amelyet jól példáz, hogy a spanyol játékos kivívta az Év Fiatal Játékosa elismerést is a Deepdale-ben.

 

A szélső védő 74-es helyett mostantól 42-esben lehetne a pályán megtalálható, amiben 2011-es debütálásakor Paul Pogba is szerepelt.

 

A Denzil Haroun Év Tartalék Játékosa-díj birtokosa, Dan Gore a téli, spanyolországi edzőtáborban már beleszippanthatott a felnőtt csapat levegőjébe, korábbi, 71-es mezszáma helyett pedig a 44-es lesz az övé.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!