Ten Hag reakciója a Leeds legyőzésére

Erik ten Hag azt mondta, "látott néhány jó dolgot" a Manchester United 2-0-s, Leeds elleni, osloi győzelme alkalmával, a Vörös Ördögök pedig tökéletesen kezdték az előszezont.


A holland kiemelte a gólszerző Noam Emeran és Joe Hugill lenyűgöző teljesítményét, valamint az első félidőben Lisandro Martinez és Raphael Varane alkotta védőpárosunkat.

 

A mérkőzés utáni interjújában Ten Hagot kérdezték Mason Mount első  szerepléséről is, valamint arról, hogy mikor térnek vissza válogatott játékosaink Carringtonba.

 

Íme, minden, amit a mester az Ullevaal Stadionban mondott Mark Sullivannek, valamint a United-legendáknak, Ronny Johnsennek és Henning Bergnek.

 

A FIATALOK LENYŰGÖZTEK

"Ez az első meccs, és azt hiszem, láttunk néhány jó dolgot. Már az elmúlt egy évben is együtt edzettünk, így jó alapokkal rendelkezünk. Ez látszik a játékon is. De igen, néhány fiatal srác is érkezett és beilleszkedtek. Most egy hete tart a felkészülés. Lefektettük a szabályokat és az elveket. Azt mondhatom, láttunk néhány ígéretes dolgot."

 

NOAM ÉS JOE NAGYSZERŰ VOLT

"Ők most érkeztek, és ez egy nagy pillanat, amikor feljebb lépsz a csapatban, az első csapatban. Megérdemled a játékidőt, mert hosszú éveken át dolgoztál érte. És aztán ez a pillanat egy nagyon szép stadionban, jó közönséggel, és ilyen hangulatban, bejönnek, majd gólt lőnek és megnyerik a meccset. Ez nagyszerű érzés."

 

 

JÓ, HOGY MARTINEZ VISSZATÉRT

"Licha a szezon utolsó részében sérült volt, de már látszik, hogy úton van a visszatérés felé. Szóval nagyon keményen dolgozott a nyáron, és most először tért vissza a játékba. De látjuk, hogy egy kicsit még hiányzik belőle a ritmus, de azt is látható, hogy Rapha és Licha nagyon jól illik egymáshoz, nagyon stabilak."

 

VARANE KAPITÁNY DICSÉRETE

"Fantasztikus. Fantasztikus személyisége van az első pillanattól kezdve, hogy találkoztam vele, de természetesen ismertem őt az évek során, és azt, amit már elért a Real Madridnál és Franciaországgal. Ez hihetetlen. Az ember, amikor fiatal, alig hiszi el, hogy ilyen dolgokat elérhet. De Rapha megtette. Szóval ez óriási dolog. És ezért tele vagyunk tisztelettel felé a United részéről és a szurkolók is csodálják őt."

 

A TÖBBIEK VISSZAVEZETÉSE

"Azt hiszem, a válogatott játékosok visszatérnek szombaton. A legtöbbjük azonban nem fog megjelenni Edinburgh-ban is, mert időre van szükségük, és arra, hogy egy jó edzéshetet töltsenek el. Szükségük volt szabadnapokra és pihenésre. Ezek a játékosok játszották a legtöbb meccset az elmúlt szezonban, így szükségük volt a pihenésre. Így aztán vissza kell építenünk őket, de ezt óvatosan kell csinálni, nem lehet hirtelen 0-ról 100-ra ugrani."

 

MÉG TÖBB VÁRHATÓ MOUNTTÓL

"Ó, ő nagyszerű volt, de erre számíthattunk. Olyan képességei vannak, hogy biztos vagyok benne, hogy sok örömet fog szerezni nekünk. Hozzá fog járulni a teljesítményünkhöz, abszolút."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!