Ten Hag reakciója a Lyon legyőzésére

Erik ten Hag "sok pozitívumot" látott a Manchester United 1-0-s barátságos mérkőzésén a Lyon ellen Edinburgh-ban.


 

A Vörös Ördögök két, szezon előtti találkozóból két győzelmet arattak, mivel Donny van de Beek remek kapásgóljával a francia csapat fölé kerekedtek szerdán a skót fővárosban.

 

A mérkőzés utáni interjúban Ten Hagot a második félidőben szerepet kapott fiatal játékosokról, Jonny Evans helyzetéről és az első csapatba visszatérő játékosokról is kérdezték.

 

EGY ÉLVEZETES MÉRKŐZÉS

"Sok pozitívumot láttam. Szóval élvezetes volt nézni, olyan volt, amilyennek a csapatunkat látni akarjuk - elöl sok dinamika, agresszivitás - szóval nagyon jó meccs volt."

 

ÉLNÜNK KELL A LEHETŐSÉGEINKKEL

"Szóval, az első félidő, ahogy kezdtük, három hatalmas lehetőséggel, de egyértelmű kritika, hogy ilyenekből gólt kell szerezned, be kell találnod. Ez már tavaly is probléma volt, és ezt fel kell ismernünk, könyörtelenebbnek kell lennünk ezekben a helyzetekben. De megteremtjük őket presszingből és jó lefordulásokból, szóval ezzel elégedett vagyok. Úgy gondolom, az első félidőben nagyon küzdelmes meccs volt, a második félidőben pedig teljesen uraltuk a játékot azzal, hogy a térfelükön voltunk, ott is maradtunk, és ahogy te is mondtad, volt néhány fiatal srác, akik nagyon jó benyomást tettek ránk."

 

 

A FIATAL JÁTÉKOSOK JÓL TELJESÍTETTEK

"Jó volt a tapasztalat és a fiatal játékosok keveredése. Donny már nagyon tapasztalt, Fred rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Jonny Evans szintén, és a középpályán láthatjuk a fiatal srácokon, hogy fejlődhetnek a játékukban, mert lehetőséget kapnak és élnek vele. Azt hiszem, amit nagyon jól csináltak, hogy egy bizonyos játékmódot dolgoztunk ki, és ők ezt átültetik a pályára, szóval nagyon boldog és elégedett vagyok ezzel."

 

JONNY EVANS MEGTETTE, AMIT KÉRTEM TŐLE

"Abszolút, látszott rajta, hogy nagyon jó karakter, személyiség, vezető. Érti a futballt, szóval jó látni, hogy játszik, és a második félidőben tényleg hozzájárul a csapat jó teljesítményéhez."

 

VÁLOGATOTT JÁTÉKOSAINK KEMÉNYEN DOLGOZNAK

"Igen, a válogatott játékosok az elmúlt napokban elkezdték az edzéseket. Ma is volt egy komoly edzésük, most pedig Edinburgh-ban jövünk össze, aztán elrepülünk New Yorkba, ott tartunk egy edzést, aztán megyünk a szombati, Arsenal elleni meccsre." - mondta.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!