Ten Hag: A megfelelő embert keressük a támadósorba

Erik ten Hag szeretné, ha egy új csatárral erősíthetné meg a Manchester United támadósorát, mielőtt a nyári átigazolási időszak véget ér.


A holland menedzser eltökélt, hogy "a megfelelő embert" találja meg a támadó szekció erősítésére, miután idén nyáron már Mason Mounttal és Andre Onanaval erősítették meg a keretet.

 

A média világszerte számtalan potenciális kilencessel hozta már össze a Vörös Ördögöket, ezen spekulációk kapcsán pedig csak olaj lesz a tűzre az, amit Ten Hag ezúttal nyilatkozott a témában.

 

"Rendelkezünk az ahhoz szükséges erővel, hogy a megfelelő személyt tudjuk megszerezni" - kezdte Erik a szombati, Arsenal elleni felkészülési mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

 

"Ismerjük a célpontjainkat."

 

"Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, minden energiánkat mozgósítani fogjuk, hogy sikerrel járjunk."

 

"Ez egy olyan terület, ahol mindenképpen erősítésre szorulunk."

 

 

Amikor a Tottenham csapatkapitányáról, Harry Kane-ről és arról kérdezték, hogy miért nem tesznek lépéseket a Spurs sztárjának megszerzéséért, Ten Hag így folytatta:

"Nem fogok olyan játékosokról beszélni, akik egy másik klubbal állnak szerződésben."

 

Erikből azt is igyekeztek kiszedni, vannak-e anyagi korlátok követketkező célpontjuk megszerzésekor, ahogyan arról bizonyos körökből hallani lehetett.

 

"Erről Önök többet tudnak" - válaszolta.

 

"Rossz embernek teszik fel ezt a kérdést. A pénzügyi helyzettel és az FFP szabályozással tisztában vagyok. A Unitednél minden szinten azon vagyunk, hogy a célpontunkat megszerezhessük."

 

A menedzser azt is elfogadja, hogy az egész csapat felelőssége az, hogy a 2023/24-es szezonban több gólt szerezzenek, mint tették azt debütáló manchesteri idényében.

 

"Az előző szezonban is bizonyítottuk, hogy sikeresek lehetünk. Nem rendelkezünk túlzottan sok csatárral. Mégis sikeresek tudtunk lenni. De én többet várok a támadó játékosainktól. Magasabb szintű teljesítményt. Már korábban is említettem, hogy emelnünk kell a saját magunkkal szemben megfogalmazott elvárást. Minden játékostól többet várok. Így a támadóktól is, de az egész csapat tekintetében több gólt várok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!