Hivatalos: Fish újra a Hibernianhez került kölcsönben

A Manchester United védője, Will Fish a 2023/24-es szezont is a skót bajnokságban szereplő Hiberniannél tölti majd.


A manchesteri születésű Fish már az előző idényben is az Easter Roadon szerepelt és segítségével a Hibbees a bajnokság ötödik helyén végzett, amely automatikus indulást jelentett számukra az UEFA Konferencia-ligában.

 

Fish minden sorozatot figyelembe véve 21 mérkőzésen jutott szóhoz Skóciában, amelyek során három gólt is szerzett, a szezon második felére pedig sikerült megszilárdítania helyét a kezdőcsapatban.

 

A 20 éves saját nevelés a nyári felkészülési szezon során három meccsen, a Leeds, a Lyon és a Wrexham ellen is képviselte a Unitedet mielőtt újra északnak vette volna az irányt, hogy csatlakozzon Lee Johnson együtteséhez.

 

Will az U18-as és az U21-es csapatnak is csapatkapitánya volt a Vörös Ördögöknél, a felnőtt csapatban pedig eddig egy tétmérkőzésen kapott lehetőséget.

 

 

A 2020/21-es szezon végén, a Wolves ellen 2-1-re megnyert bajnoki utolsó periódusában Dan James helyére állhatott be csereként Ole Gunnar Solskjaer jóvoltából.

 

A rá következő szezont kölcsönben a Stockport County-nál töltötte.

 

Most pedig a Hibernianhez való újbóli csatlakozásával folytathatja az előző idényben megkezdett fejlődését, ráadásul már az európai kupaporondon is gyűjthet tapasztalatokat.

 

A Unitednél mindenki szeretne Willnek és a Hibsnek sok sikert kívánni a 2023/24-es idényre.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!