Edwin hisz de Geában

Edwin van der Sar támogatja David de Geát és úgy véli, a fiatal kapus képes lesz kezelni a nyomást, mely a poszttal jár.


A holland kapus Szingapúrban beszélt újságíróknak a United ázsiai Trophy Tour keretein belül és úgy véli, Sir Alex Ferguson a megfelelõ embert találta meg arra, hogy helyettesítse õt azok után, hogy Európa szerte keresték a Vörös Ördögök méltó utódját.

Van der Sar 40 évesen hagyta abba a pályafutását annak ellenére, hogy Sir Alexék szerették volna még egy évvel kitolni szerzõdését a szezon végeztével.

"Egész Európában kerestek és találtak néhány célpontot is, végül de Gea mellett döntöttek" - mondta Edwin az ESPN Star-nak. "Remélhetõleg nagyszerû karrierje lesz a Manchester Unitednél."

"Nagyon tehetséges. Az Atletico Madriddal és a spanyol U21-es válogatottal is nyert már trófeákat, úgy tûnik jól teljesít majd."

 


"Találkoztam vele, beszéltünk és azt mondta, tudja kezelni a helyzetet."

"Én távoztam, David érkezett. A klubnál mindenki képes lesz alkalmazkodni az új játékosokhoz."

"Ashley Young érkezik, valamint Phil Jones is érkezett a Blackburntõl. A védõk, a játékosok, az edzõi stáb, valamint a kapusedzõ segítségével mindenki rendben lesz a szezon rajtjára."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!