Stam: Antony szintet léphet

A Uniteddel triplázó Jaap Stam elárulta, hogy izgatottan várja, hogy Antony meg tudja-e mutatni igazi minőségét a Vörös ördögöknél töltött második szezonja során.


A holland rengeteg brazil játékost látott az Eredivisie-ben eltöltött ideje alatt és elmondása szerint sokkal többet vár az Ajax egykori játékosától.

 

Az első szezon a Premier League-hez való akklimatizálódásról szólt és sajnos csalódással végződött, mivel a szélsőnek sérülés miatt ki kellett hagynia az FA-kupa finálét. Antony azonban most már azon dolgozik, hogy alapembere legyen Ten Hag csapatának mára Wolves elleni nyitómérkőzésen, amely augusztus 14-én kerül megrendezésre.

 

A brazil játékos legutóbb a Real Madrid elleni 2-0-s vereség során lépett pályára a felkészülési időszakban és volt is pár lövése, de ezek sajnos célt tévesztetek, pedig nagy szükség lett volna a találatra a spanyol klub ellen.

 

A dél-amerikai támadónak újabb esélye lesz a bizonyításra a Dortmund ellni összecsapáson, a United legendája, Stam pedig elárulta, hogy többet vár az egyébkén tehetséges szélsőtől.

 

"Tudjuk, hogy Antony-nak ot van a minőség a lábában. Tisztességes a sebessége is, még, ha nem is villámgyors. Azzá kell válnia, illetve kiszámíthatatlanná. Fel kell vennie a sebességet, hogy változatni tudjon."

 

 

"Szélsőként mindig nagyon határozottnak kell lenned. Kezdeményezned kell a labdával, menned kell előre. Be kell vállalni az 1 az 1 elleni küzdelmeket és meg kell nehezítened az ellenfél dolgát akár a szélen vagy, akár bentebb."

 

"Ebben a vonatkozásban úgy gondolom, hogy kicsit többet kell tennie" - mondta Stam. "De ismerem őt Hollandiából, ismerem a képességeit és a minőségét. Úgy gondolom, hogy képes feljebb lépni 1-2 szintet legalább. Ezt meg kell mutatnia a közelgő szezonban. Túl van az első idényén, az alkalmazkodáson és megismerte a legtöbb ellenfelet, akikkel szembe kell néznie."

 

"Izgalmas lesz látni, hogy miként változik a játéka a következő idényben."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!