Shaw vázolja a United ambícióit

A Manchester United védője, Luke Shaw szerint a Vörös Ördögök keményen dolgoznak azon, hogy 2023/24-ben minden sorozatban versenyképesek legyenek.


Erik ten Hag csapata július 30-án, vasárnap, helyi idő szerint 18:00-kor (magyar idő szerint július 31-én, hétfőn 03:00) Las Vegasban a Borussia Dortmund ellen lép pályára. Ez lesz a 2023-as túra utolsó fellépése az Egyesült Államokban.

 

Miután az új szezonra való felkészülés során már Európa néhány legnagyobb csapata ellen teszteltük magunkat, a német óriás lesz az utolsó komoly ellenfél a nevadai Allegiant Stadionban.

 

A mérkőzés előtt Luke megerősítette a következő szezonra vonatkozó izgalmát, és kijelentette, hogy az előző idény csak további táptalajt ad egy újabb sikeres szezonhoz.

 

''Azt hiszem, mindannyian nagyon izgatottak vagyunk'' - kezdte Luke, amikor Sam Homewooddal beszélgetett. ''Azt hiszem, mindannyian nagyon jól érezzük magunkat."

 

''Mindez nagyon pozitív, és persze, miután csalódottan fejeztük be a szezont [az FA-kupa döntőjének elvesztése], úgy gondolom, hogy ebben a szezonban még sokat kell javulnunk."

 

''Az idény elejétől kezdve az a célunk, hogy minden egyes sorozatot megnyerjünk, amiben indulunk és úgy érzem, ha folyamatosan erősítjük a csapatunkat, akkor miért ne?"

 

A nyáron szerződtetett Mason Mount és Andre Onana is jelen van az Egyesült Államokban, így tökéletes lehetőséget kaptak arra, hogy beilleszkedjenek új csapattársaik közé a nyáron.

 

 

Luke ismeri angol kollégáját, Mountot a válogatottban eltöltött közös időszakukból, és elismeri, hogy az elmúlt hetekben örömmel töltötte el, hogy új 7-es számú játékosunk csatlakozott a klubhoz.

 

"Őszintén szólva elég furcsa" - viccelődött Shaw, amikor arról faggatták, milyen érzés, hogy Mason a csapattal van. ''De most már nagyon örülök, hogy itt van. Szerintem nagyon jó volt az új fiúknak, hogy időben jöttek, mert a múltban néha a túra után érkeztek, de szerintem a túra jó alkalom arra, hogy beilleszkedjenek a csapatba, mert itt sokat vagyunk együtt."

 

''Szóval jó nekik, hogy együtt lehetnek a srácokkal és a stábbal, és jobban beilleszkedhetnek, és mindenkit jobban megismerhetnek, mintha az edzőpályán lennének."

 

''Szóval ez nagyon jó volt, nagyon pozitív, és már alig várom, hogy még egy meccset játszhassak.''

 

Mivel már csak egy mérkőzés van hátra a 2023-as túrából, a Háromoroszlánosok válogatott játékosa azt is elmondta, milyen jó volt kemény ellenfelek ellen tesztelni a csapat karakterét és fejlődését.

 

''Az eddigi mérkőzések nagyon kemények voltak, de szerintem mindig jó a legjobbak ellen játszani, hogy lássuk, hol tartunk'' - tette hozzá.

 

''Tudod, csapatként is, mindig jobb a nagy meccseken játszani, és a kondíciót azokon fejleszteni."

 

''Mindannyian próbáljuk ezt tovább fokozni, hogy készen álljunk a szezon kezdetére.''

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!