Wes Brown orvosi vizsgálaton vett részt a Sunderlandnél

A United védõje közel a váltáshoz.


A Sky Sports News értesülései szerint Wes Brown orvosi vizsgálatra a Sunderland csapatához érkezett és a hírek szerint csütörtök reggel a Fekete Macskák be is mutathatják a korábbi angol válogatottat, mint új érkezõjüket.

Brown egész pályafutását az Old Traffordon töltötte, 362 mérkõzésen szerepelt a United mezében, 1996-ban írta alá elsõ felnõtt szerzõdését.

Ugyanakkor a 31 éves védõ a legutóbbi szezonban nagyon kevés lehetõséget kapott, csupán 15 találkozón lépett pályára, ráadásul a hét Premier League pályára lépése ahhoz sem volt elég, hogy bajnoki medállal gyarapodjon gyûjteménye.

 


Most azonban úgy tûnik, Brown hamarosan átteszi székhelyét a Fény stadionjába, Steve Bruce ugyanis vele erõsítené meg keretét a szezon kezdetére.

Sõt, lehet rajta kívül még John O'Shea és Darron Gibson is csatlakozik a Fekete Macskákhoz, akik szeretnék mindhármukat megszerezni.

Niall Quinn, a Sunderland elnöke a hét elején azt nyilatkozta, nagyon reméli, hogy a héten leigazolhatják O'Shea-t azok után, hogy az ír válogatott lecsúszott a Vörös Ördögök ranglétráján.

 


sky

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!