Hivatalos: Bishop a Sunderlandhez igazolt

A Manchester United kapusa, Nathan Bishop véglegesen a Sunderlandhez igazolt, meg nem nevezett összegért.


A 23 éves játékos 2020-ban csatlakozott a Vörös Ördögökhöz a Southend Unitedtől, és legutóbb a Wrexham elleni barátságos mérkőzésen lépett pályára San Diegoban.

 

Egy sikeres kölcsönszezon a Mansfield Townnál a 2021/22-es szezonban megmutatta képességeit, és a Fekete Macskák megszerezték aláírását a Kieran McKenna által irányított Ipswich Town elleni vasárnapi, Championship-nyitány előtt.

 

A Sunderland jó kapcsolatot ápol a Uniteddel, hiszen az elmúlt idényben kölcsönben szerepelt náluk Amad, az elefántcsontparti válogatott játékos pedig Tony Mowbray irányítása alatt remekelt.

 

 

Bishop konkurenciát jelent majd az angol U21-es válogatott Anthony Pattersonnak a Stadium of Lightban, a Sunderland pedig 2016/17 óta először igyekszik feljutni az első osztályba, miután az előző szezonban csalódást okoztak a rájátszásban.

 

A londoni Bishop az elmúlt szezonban négyszer ült a United kispadján a Premier League-ben, és négyszer lépett pályára a Papa Johns Trophyban.

 

A Unitednél mindenki sok sikert kíván a csapat rendkívül népszerű tagjának új klubjánál. Erik ten Hag menedzser a Borussia Dortmund elleni Las Vegas-i barátságos mérkőzés után egy, a játékosok által aláírt mezt adott át Nathannek, a közreműködése és szolgálata elismeréseként.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!