Hivatalos: Brown a Sunderlandben folytatja

Hivatalossá vált, a Manchester Unitedtõl a Sunderland csapatához igazolt Wes Brown.


Wes Brown négy éves szerzõdést kötött Steve Bruce csapatával, ezzel végetért hosszú, Unitednél töltött pályafutása.

Azok után, hogy 1998-ban egy Leeds elleni mérkõzésen debütált a nagy csapatban, 362 találkozón szerepelt a Vörös Ördögöknél a 31 éves védõ, melyeken összesen 5 gólt szerzett. Akár jóval több találkozón is pályára léphetett volna, ám többször hátráltatta sérülés Wesleyt. Öt bajnoki elsõség mellett 2-2 Bajnokok Ligája, FA kupa és ligakupa gyõzelmekkel is gazdagodott Old Traffordon töltött évei során.

 


Sir Alex Ferguson megköszönte Brown klubnak tett erõfeszítéseit és ezt mondta: "Wes a klub nagy értéke volt, aki a törénelmünk leegsikeresebb éveiben szerepelt nálunk."

"Saját nevelésünk eredménye volt, generációja egyik legjobbja, vele született tehetséggel. Itt töltött ideje alatt a szurkolók kedvence lett, aki másokat is megfertõzött személyiségével, valamint a játékával."

"Mindig a legnehezebb saját nevelésû játékost elengedni. De az élet megy tovább és kétségtelen, hogy Wes sokat tesz hozzá Steve Bruce Sunderlandjéhez és örülök, hogy jó kezekben van. A Uniteddel kapcsolatba hozható összes személy kíván neki hosszú és boldog páéyafutást a Sunderlandnél."
 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!