Manchester United U21 - Leeds U21 - 1-2

A Manchester United U21-es csapata 2-1-re kikapott a Leeds Unitedtől a Premier League 2 2023/24-es szezonjának első hazai mérkőzésén az Old Traffordon.


Második veresége ez a U21-es csapatnak, miután a múlthéten idegenben gólzáporos meccsen kapott ki a Crystal Palace csapatától 3-2-es arányban. 

 

A Leeds már nyolc perc után vezetést szerzett, amikor Sean McGurkot játszották meg, aki egy az egyben vezethette rá a labdát a Vörös Ördögök kapusára, a csatár pedig a jobb alsó sarokba gurított. 0-1

 

Három perccel később Luca Thomas büntetőt harcolt ki a vendégeknek, azonban Harrison a helyén volt és 12 méterről hárította Sonny Perkins próbálkozását.

 

A vendégek a félidő lefújása előtt 10 percccel megduplázták előnyüket, amikor Thomas passza Connor Douglas elé került, aki egyből ellőte a labdát és a jobb sarokba helyezett. 0-2

 

Charlie McNeill a hosszabbításban egy közvetett szabadrúgásból volt eredményes, amivel pár percig visszajött a meccsbe a csapat, végül azonban Sonny Aljofree megkapta második sárga lapját, így a hazaiak tíz emberrel fejezték be a mérkőzést. 1-2

 

Második vereségével a csapat a 23. helyen áll a tabellán, legközelebb 26-án fogadja a Stoke City U21 csapatát 13:00-kor a Leigh Sport Village pályáján. 

 

Összefoglaló:

United: Harrison; Ogunneye (Oyedele 62), Mengi, Aljofree, Jurado; Collyer (c), Hannibal; Mejia (Williams 71), Hansen-Aaroen (McNeill 77), Forson (Gore 46); Hugill.

Nem használt cserék: Carney.

Gólszerzők: McNeill 90+1, ill.: - McGurk 8, Douglas 54.

Kiállítva: Sonny Aljofree 90+4


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!