Nani szomorú, hogy a páros elhagyta a Unitedet

A portugál szélsõ sajnálatát fejezte ki azok után, hogy meglátta, John O'Shea és Wes Brown a Sunderlandhez igazolt.


Nani elmondta, mindkét játékos a klub hûséges szolgája volt, akik neki is sokat segítettek a beilleszkedésben és úgy véli, egyetlen másodpercig sem fog tétovázni Brown, hogy szerelje õt, amikor összekerülnek a Premier League-ben.

"Úgy gondolom, Wesnek briliáns karrierje volt a Manchester Unitednél" - mondta a portugál az MUTV-nek. "Nagyon fontos tagja volt a Unitednek, fantasztikusan profi és igazi barát."

"Mindig sokat segített a fiatal srácoknak és mindig készen állt a csapattársakkal játszani. Egy nagyon barátságos játékos, aki nagyon közel áll hozzám. Minden idõmet élveztem, amikor együtt játszottunk."

 


Arra a kérdésre, hogy a védõ keményen szereli-e majd õt a következõ idõszakban, ezt válaszolta: "100%! Az edzéseken is ezt tette. Mindig így játszott, ezért lett egy fantasztikus játékos."

Nani O'Shea távozása miatt is szomorkodik, az ír védõ is négy éves szerzõdést kötött a Fekete Macskákkal, ahogyan Wes.

"Sok játékossal élveztem a focit és ez a két játékos is ide tartozott, mert hatalmas tapasztalattal rendelkeznek. Sokat segítettek nekem és a futball pályán kívüli életben is sokszor jártunk össze és élveztük az életet."

"Nagyon jó emberek, remélem a Sunderlandnél továbbra is a legjobbjukat nyújtják majd."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!