Mennyire jövedelmező játszani online kaszinóban minimum befizetéssel?

(X)


Az online kaszino ipar nagyra nőtt az utóbbi években és folyamatosan növekszik és fejlődik. Egyre több online kaszinó jelenik meg a piacon és mindegyik arra törekszik, hogy minél több játékost vonzza. A kaszinók különböző játékkínálattal és feltételekkel rendelkeznek. Egyes platformok remek bónuszokat kínálnak, míg mások VIP programokat és változatos játékokat. Vannak olyan platformok, ahol mindegyik játékos elégedett lesz. Viszont ez a cikk nem a játékválasztékról és bónusz ajánlatokról szól. Ebben a cikkben arról beszélünk, hogy mennyire érdemes játszani egy online kaszinóban minimum befizetéssel. Milyen előnyök és hátrányok vannak, ha minimum befizetéssel játszunk és lehet-e valóban nyerni egy minimum befizetés mellett.

 

Milyen kritériumok alapján választjuk egy megbízható online kaszinót?

Amikor valódi pénzes kaszinó játékról van szó, a legfontosabb lépés, amely minden játékos kötelező megtenni az megtalálni egy megbízható online kaszinót. Senki szem szeretne pénzeszközöket befektetni egy becsületlen létesítménybe. Hogy megtaláljuk egy megfelelő és biztonságos platformot, szükségünk van figyelembe venni a következő jellemzőket és azok alapján választani:

1. Érvényes kaszinó licenc. Mielőtt regisztrálna egy szerencsejáték platformon, előszőr bizonyosodjon meg, hogy a tanulmányozott platform rendelkezik érvényes kaszinó licenccel. Magyarországon, kaszinó engedély kibocsátásáért a SZTFH felel. A jelenleg magyar licenccel rendelkező létesítményeket a Hatóság honlapján lehet megtekinteni (https://sztfh.hu/nyilvantartasok/engedelyek-kozhiteles/ ). Általában, az engedélyre vonatkozó információt az oldal alsó részében teszik közé.  

2. Licencelt játékgyártók és szoftver. Második fontos tényező, amely a kaszinó megbízhatóságáról beszél – minőséges, tökéletes hírnévvel rendelkező és licencelt játékfejlesztők. Tekintse át a kaszinó játékkönyvtárát és nézze meg, hogy milyen játékszolgáltatók vannak a listán. A licencelt szoftver garantálja, hogy a játékok eredménye nem lesz befolyásolva. Ezen kívül a licencelt játékgyártók arra törekednek, hogy minőséges játékokat hozzanak létre, jó grafikával és érdekes játékmenttel.   

3. Játékválaszték. A kínált játékok mennyisége és azok változatossága nagyon fontos. Minél több játék kínált, annál jobb, mivel így mindig találunk valami újat és érdekeset, ha már meguntuk játszani bizonyos játékokat. Sőt, nagyon fontos, hogy az online kaszinó folyamatosan új játékokat adjon hozzá a játékkünyvtárhoz.

4. Bónusz rendszer. A játékosok többsége használja a kaszinóbónuszokat. És amikor valódi pénzes játékról van szó, nagyon fontos, hogy a játékos igénybe tudjon vanni a kaszinó promócióit, és hogy azok tiszta és teljesíthető követelményekkel rendelkezzenek. Ha egy kaszinó kaszinó felkínálja a játékosokat különböző bónuszokkal viszont azok teljesen teljesíttethetetlen követelményekkel járnak, például túl magas megforgatási követelménnyel, az inkább arról beszél, hogy az ilyen kaszinóban nem érdemes regisztrálni.

5. Fizetési módok választéka és változatosság. Minél több fizetési mód elérhető egy kaszinóban annál jobb, mivel a különböző fizetési eszközök különböző fizetés lehetőségeket biztosítanak. Például egyes opciókkal nem lehet 5 eurónál kevesebb összeget befizetni, másoknál díjakat kell fizetni minden tranzakcióért stb. A jó kaszinók lehetőséget adnak fizetni bankkártyákkal, elektronikus pénztárcákkal, banki átutalással, kriptovalutával, feltöltött voucherekkel stb.

6. Általános szerződési feltételek. Mielőtt regisztrálunk egy platformon, nagyon fontos előszőr figyelmesen elolvasni az általános szerződési feltételeket. Fontos, hogy azok minden információt közöljenek a felhasználóval, amely vonatkozik a kaszinóra, személyes fiókra, bankolási opciókra, bónuszokra stb., és nem kevésbé fontos, hogy a közölt információ érthető legyen és ne tartalmazzon értelmetlen információkat.

7. Más játékosok véleménye. Feltétlenül, a regisztráció előtt, szánjon az időt arra, hogy olvasson véleményeket más játékosoktól. És bár nem mindegyik vélemény hasznos lesz, viszont a játékosok gyakran írnak az ügyfélszolgálatról, fizetési vagy kifizetési problémákról, illetve más helyzetekről, amelyeket minden játékosnak érdemes tudni, mielőtt regisztrál a platformon.

8. Ügyfélszolgálat. Az ügyfélszolgálat, az egy olyan kaszinó jellemző, amelyet kevesen figyelembe veszik, ami nagy hiba. Hiszen a jól képzett személyzet és segítőkész ügyfélszolgálat az egy kulcsfontosságú kritérium a kaszinó választásnál. Fontos, hogy a játékos bármikor tudjon kapcsolatba lépni a kaszinóval és segítséget kapni, ha problémás helyzetbe került.   

9. Lehetőség játszani nemzeti pénznemben. Bár ez a kritérium nem mindig határozza meg a döntésünket, viszont sokkal jobb, ha nemzeti pénznemben tudunk fogadni, mert akkor nem kell külön díjakat fizetnünk a valutaváltásért vagy külön bankszámlát nyitni más, a kaszinóban elfogadott pénznemben.

 

online kaszino

 

Online kaszinó minimum befizetéssel

Miután már tudunk, hogy mire kell figyelmet fordítanunk egy megbízható kaszinó választáskor, áttérhetünk a cikkünk témájára, méghozzá a kaszinójátékra minimum befizetéssel.

Amikor választunk egy online kaszinót minimum befizetéssel, fontos tudni és érteni, hogy a minimális befizetés nem ad nekünk lehetőséget élvezni a kaszinót teljes mértékben, méghozzá a következő pontok miatt:

1. Kaszinó minimum befizetés, például 1-2 euró, ritkán elegendő ahhoz, hogy részesüljünk a kaszinó promócióban;

2. A minimális befizetés nem elegendő ahhoz, hogy élő kaszinót játszhassuk;

3. Nem mindegyik fizetési eszköz végez 5-10 euró alatti tranzakciókat.

4. Általában, a minimum befizetéssel csak korlátozott játékok elérhetők, amelyek között legtöbb játék az a nyerőgép, bizonyos lottó fajták vagy kaparós sorsjegy.

Nos, ha a fennemlített pontok nem zavarnak, akkor a minimum befizetés kaszinójáték mégis lehet nyereséges és jövedelmező. Előszőr is a játékos mégis tud valódi pénzben játszani, viszont nem kockáztatja nagy pénzösszegeket. A minimum befizetés mégis lehetőséget biztosít megnyerni egy valódi pénzes nyereményt. Viszont, ha nyerőgépekről van szó, akkor itt kevés esély van arra, hogy nagy nyereményeket érünk el, mivel kis tétekkel fogunk játszani. Más lehet a helyzet, ha például megnyerünk egy lottó főnyereményét. Például, az olyan magyar lottók, mint Hatoslottó vagy Ötöslottó alapjáték ára összesen 350 forint, viszont egyetlen lottószelvény lehetőséget ad milliók megnyerésére.

A minimum befizetés kaszinók legnagyobb előnye az, hogy lehetőséget kapunk egy minimális összeg befizetésével mégis kipróbálni a valódi pénzes játékot nagy pénzösszeg kockáztatása nélkül. Az ilyen opció tökéletes a kezdő játékosok számára, akik még nem ismerik jól a játékot és gyorsan veszítenek pénzt, amíg gyakorolnak és tanulnak.

 

online kaszinóban minimum befizetésse

 

Milyen minimum befizetésű kaszinók léteznek?

Amikor online kaszinó befizetésekről van szó, általában a kaszinókat 4 csoportra lehet osztani:

1. Kaszinók, amelyek lehetőséged adnak valódi pénzes játékra már 1-2 euró befizetéssel. A játékos csak korlátozott játékokhoz férhet hozzá és nem használhatja a kaszinó mindegyik kínálatát és promócióit.

2. Kaszinók, amelyek lehetőséged adnak valódi pénzes játékra már 3-5 euró befizetéssel. A játékos nagyobb játékkínálathoz kap hozzáférést, viszont még mindig nem használhatja a kaszinó mindegyik ajánlatát.

3. Kaszinók, amelyek lehetőséged adnak valódi pénzes játékra már 10 euró befizetéssel. Itt a játékosok mindegyik játékhoz kapnak hozzáférést, részt vehetnek a kaszinó promócióiban, viszont lehetséges, hogy egyes ajánlatok igénybevételhez mégis kell lesz nagyobb összeget befizetni.

4. Kaszinók, amelyek lehetőséged adnak valódi pénzes játékra már 20 euró befizetéssel. Az ilyen kaszinókban, a játékos mindegyik ajánlathoz kap hozzáférést, bónuszokat kap, élő kaszinót játszhat, részt vehet a kaszinó VIP programjában és versenyeken stb.

 

Következtetés

Minden játékos, aki szerencsejátékot játszik, később vagy hamarabb kezd valódi pénzben játszani, mivel csak így működik az igazi szerencsejáték. A játékos valódi pénzösszeget fizet be a kaszinó egyenlegére és kezd fogadni különböző játékokban reménykedve, hogy valamelyik fogadása nagy nyereményt fog neki hozni. Különböző online kaszinók különböző befizetési limitekkel rendelkeznek, vagyis ahhoz, hogy hozzáférést szerezzük a kaszinó mindegyik ajánlatához be kell fizetnünk egy bizonyos összeget. Itt fontos előszőr megtalálni egy megbízható létesítményt, amely rendelkezik érvényes szerencsejáték engedéllyel, mint például a 7signs online kaszinó. Egyes kaszinók lehetőséget biztosítanak egészen kis befizetésekkel játszani, mint például 1-2 euró, viszont általában az ilyen befizetésekkel csak korlátozott játékokhoz kapunk hozzáférést, nem részesülünk bónuszokban és nem játszhatunk élő kaszinót. Míg a 20 eurós befizetéssel már garantáltan igénybe vehetünk a kaszinó mindegyik ajánlatát, bónuszokban részesülünk, részt veszünk a versenyeken és összes játékot játszhatunk. A minimum befizetést elfogadó kaszinók legnagyobb előnye, hogy mégis lehetőséget kapunk valódi nyereményt kapni és nem kockáztatunk nagy pénzösszegeket.


(X)

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!