Hivatalos: Emeran is Hollandiának vette az irányt

Noam Emeran a Groningen együtteséhez igazolt, miután a holland klub egy nem nyilvánosságra hozott összeg ellenében megállapodott a Manchester Uniteddel.


A 20 éves játékos jó benyomást tett a nyár során, ugyanis ő szerezte a felkészülési szezon első gólját, amikor higgadt befejezésének köszönhetően betalált a Leeds Unitednek az Osloban 2-0-ra megnyert találkozón.

 

Ezt egy újabb pozitív teljesítmény követte a Lens ellen Edinburgh-ben és négy évvel azt követően az Amiens-től a Vörös Ördögökhöz igazolt, most a holland Eredivisie-ben folytatja karrierét.

 

A villámléptű szélső egyébiránt a Premier League 2 szezonnyitó, Crystal Palace elleni mérkőzésén is eredményes tudott lenni.

 

 

Emeran érzelemdús Instagram posztjában így köszönt el a klubtól:

"Kedves United szurkolók, nem könnyű elhagyni egy ilyen csodálatos klubot, de most jött el erre a megfelelő pillanat, a következő lehetőség pedig tökéletes számomra."

 

"Örökké hálás leszek mindenkinek, aki azóta segítette engem itt, hogy 16 éves koromban megérkeztem egy új országba."

 

"Néhány egészen lenyűgöző ember segítségével hihetetlen magasságokat élhettem meg, örök barátokra leltem, felejthetetlen emlékekkel gazdagotam és túlestem néhán nagyon nehéz pillanaton is, amelyek csak még erősebbé és ellenállóbbá tettek."

 

"Szeretnék sok sikert elérni karrierem során és úgy érzem készen állok arra, hogy hétről-hétre felnőtt szinten játszak. Izgatott vagyok a jövőt illetően, tudván, hogy ami vár rám, ott építhetek azokra az alapokra, amelyeket a Manchester Unitednél kaptam. Minden dicsőség Istené."

 

A klubnál mindenki sok sikert kíván Noamnak jövőbeli karrieréhez, amelyet közelről nyomon fognak majd követni.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!