Új szerzõdést kapott Smalling

A Manchester United egy új, öt éves szerzõdéssel jutalmazta Chris Smallingot a kiemelkedõ elsõ szezonját követõen.


Smalling gyorsan letelepedett Manchesterben azok után, hogy a Fulhamtõl meglepõ módon Sir Alex Ferguson leigazolta õt, és a Rio Ferdinand - Nemanja Vidic védõ kettõs remek beugrójának számított.

Sokoldalúságát bizonyítván az utolsó bajnokin, a Blackpool ellen jobb hátvédet is játszott, Wes Brown és John O'Shea távozásával pedig minden bizonnyal több lehetõséget kap a következõ szezonban.

Sir Alex Fergusont nagyon lenyûgözte a londoni srác, ezért meg is jutalmazták egy szerzõdés hosszabbítással.

 


"Nagyon örülök, hogy Chris aláírta új szerzõdését" - mondta a skót menedzser a Manutd.com-nak. "Chris kiemelkedõen játszott azóta, hogy tavaly a Fulhamtõl hozzánk került. Rendkívül tehetséges, fiatal védõ, aki gyors, erõs, jól olvassa a játékot, nagyszerû tagja csapatunknak."

Smalling minden hezitálás nélkül írta alá új szerzõdését, mely a 2015/16-os szezon végéig szól immár.

"Ez egy nagyszerû klub, rövid ideje vagyok itt, de már több történt velem, mint amit valaha is vártam volna" - nyilatkozta Chris a Manutd.com-nak. "Hosszú és sikeres karriert szeretnék a Manchester Unitednél."

A 21 éves védõ a United amerikai túráján csatlakozik a csapat többi tagjához azok után, hogy nemzetközi szereplés miatt kissé elhúzódott a nyaralása.

 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!