Rooney izgatott a változások miatt

Wayne Rooney szerint a változtatások nagyon izgalmas szezont hozhatnak, de bánja, hogy két barátját, Wes Brownt és John O'Shea-t elvesztette.


A Vörös Ördögök támadója megérti, miért döntött úgy a két védõ, hogy a Stadium of Lightba igazol, hogy új fejezetet nyissanak karrierjükben.

Mindezt az MUTV-nek adott exkluzív interjúban mondta el, valamint hozzátette, Edwin van der Sar, Gary Neville és Paul Scholes visszavonulásával és Ashley Young, Phil Jones, David de Gea érkezésével valami új kezdõdik el.

"Nyílvánvalóan szomorú vagyok, amiért ezek a játékosok már nem lesznek az öltözõben" - mondta Roo. "Viszont az új játékosok miatt nagyon izgalmas is egyben."

"Látni akarod, hogyan teljesítenek az új játékosok edzéseken, hogyan játszanak, ez pedig nagyon izgalmas."

"Természetesen mindig szomorú, ha valamelyik csapattársad elhagyja a klubot, különösen ha barátról van szó. Szomorú, de megértem mindkettejüket [Brownt és O'Shea-t], hiszen nem sok lehetõséget kaptak, Wes az utóbbi néhány szezon során különösen keveset játszhatott."

 


"Ambíciózus játékosok, akik minden héten játszani akarnak, így megértem, amiért távoztak, de szomorú vagyok, hogy barátokat veszettem el. Itt töltött karriem elõtt is itt voltak már, mindenki számára, ahogy számomra is fantasztikusak voltak. Nagyon kedvelt játékosok, távozásuk nagy veszteség számunkra, de nagyon izgatott vagyok, hogyan kezdenek új életet a Sunderlandnél."

Rooney nagyon várja már a november 5-én, a Fény stadionjában megrendezendõ Sunderland- United mérkõzést, valamint az utolsó fordulóban a két klub között sorra kerülõ találkozót is.

"Hogy õszinte legyen, jobban várom, mint valaha" - folytatta Rooney. "Mindig jó egykori csapattársak ellen játszani és remélem, inkább csak üldözni fognak engem."

 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!