Bajnokok Ligája csoportbeosztás

Nyilvánosságra hozták a Bajnokok Ligája csoportbeosztásait a 2023/24-es idényre vonatkozóan.


Csütörtökön kiderült, hogy Erik ten Hag csapata az A jelű kvartettben kapott helyet a Bayern München, az FA Copenhagen és a Galatasaray társaságában.

 

A Vörös Ördögök szeptember 20-án kezdik meg a nemzetközi menetelést az Allianz Arénában a bajorok ellen, az első hazai találkozó pedig október 3-án lesz, amikor is a török Galatasaray érkezik az Old Traffordra.

 

 

Ezután a dán csapatot, az FC Copenhagent, Hojlund egykori klubját fogadjuk Manchesterben, október 24-én. A fordított felállású meccsre pedig november 8-án, szerdán kerül sor a Parken Stadionban. 

 

Az 5. csoportmérkőzés kétség kívül rendkívül nehéz lesz, hiszen Törökországban kell helyt állni a félelmetes hangulatú Rams Parkban november 29-én. Az utolsó csoportmeccset pedig december 12-én rendezik, amikor is a Bayern érkezik a rekordbajnokhoz látogatóba.

 

 

A Ten Hag vezetésével az európai elitbe visszatérő United szurkolói abban reménykednek, hogy továbbjutnak a kieséses szakaszba. Ráadásul az angol csapatoknak különleges az idei szezon, mivel a finálét a londoni Wembley Stadionban rendezik.

 

A legutóbbi Bajnokok Ligája szerepléskor a Vörös Ördögök az Atletico Madrid ellen estek ki a nyolcaddöntőben a 2021/22-es idényben, a szurkolók pedig bizakodnak, hogy most sikerül ennél tovább jutnia kedvenceiknek.

 

A United csoportbeosztása magyar idő szerint:


Bayern München (I) - Szeptember 20. 21:00
Galatasaray (H) - Október 3. 21:00
FC Copenhagen (H) - Október 24. 21:00
FC Copenhagen (I) - November 8. 21:00
Galatasaray (I) - November 29. 18:45
Bayern München (H) - December 12. 21:00


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!