Fletcher kihagyja az amerikai túrát

Darren Fletcher nem utazik el a Manchester Uniteddel az Egyesült Államokba.


A skót válogatott csapatkapitánya a tavasszal szenvedett egy gyomor betegségtõl, mely következtében sokat vesztett súlyából.

A tervek arról szóltak, hogy Fletcher a nyáron visszanyeri versenysúlyát és hétfõn az Egyesült Államokba tartó repülõn helyet kap, de a mai keret hirdetés után kiderült, neve nem szerepel az utazók között.

 


Ellenben Darren marad Manchesterben, megkímélve magát az út fáradalmaitól is és az elkövetkezendõ három hétben Angliában próbál minél jobb erõnléti állapotba kerülni a szezon kezdetére.

Ha minden rendben zajlik, Paul Scholes búcsúmérkõzésén pályára is léphet augusztus 5-én, vagy a két nappal késõbb, a Manchester City elleni Community Shielden.

Fletcher tudja, ha az említett két találkozó valamelyikén nem játszik komoly szerepet, akkor az esélye, hogy a West Brom elleni bajnoki nyitányon szerepeljen nagyon lecsökken.

"Darren Carringtonban marad, hogy egy erõnléti programnak vesse alá magát azok után, hogy az elõzõ szezon nagy részét kénytelen volt kihagyni" - mondta a United szóvivõje. "Ez segít majd neki, hogy utolérje csapattársait erõnlétileg."

"Megpróbáltuk felgyorsítani a dolgokat, de a legjobbat akarjuk neki, hogy a szezonra teljesen készen álljon. Úgy véltük az utazás csak idõt venne el, hogy megvalósítsa mindezt."

 

givemefootball.co.uk

 


givemefootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!