Antony kikerült a brazil keretből

Antony kikerült a brazil válogatott keretéből miután újabb, családon belüli erőszakkal vádolták meg.


A 23 éves játékost behívták a Bolívia és Peru elleni találkozókra, de hétfőn felmentették a nemzetközi szolgálat alól miután a Brazil labdarúgó Szövetség azt közölte, hogy a vádakat ki kell vizsgálniuk.

 

A családon belüli erőszakkal kapcsolatos vádakat először júniusban terjesztette elő Antony volt barátnője, most hétfőn pedig újabb vádakat hoztak nyilvánosságra. A United részéről annyit nyilatkoztak, hogy tudomásul veszik a szövetség döntését, de egyelőre nem kívánják kommentálni a dolgokat, a brazil támadó pedig tagadja, hogy bármiféle jogsértést elkövetett volna.

 

A Brazil Labdarúgó Szövetség az alábbi közleményt adta ki:

"A Manchester United játékosával, Antony-val kapcsolatban hétfőn az állítólagos áldozat által nyilvánosságra hozott vádak miatt, melyeket ki kell vizsgálnunk a játékost visszaléptetjük a nemzeti csapattól."

 

A vádakat jelenleg Brazíliában vizsgálják és feljelentést tettek a manchesteri rendőrségen is. A Manchester Great Police hétfőn szintén közleményt adott ki, amely így szólt:

"A manchesteri rendőrség tudatában van a feljelentéseknek, a vizsgálatok pedig folyamatban vannak a jelentés körülményeinek megállapítására."

 

 

A vádakra Antony is reagált a közösségi médiában, melyben kitartott amellett, hogy a vádak hamisak.

 

"A rajongóim, barátaim és a családom iránti tisztelet miatt kötelességemnek érzem, hogy nyilvánosan beszéljek azokról a vádakról, amelyeknek az áldozata lettem. Kezdettől fogva komolyan és tisztelettel kezeltem ezt a kérdést megadva a kellő felvilágosítást a hatóságnak."

 

"A rendőrségi vizsgálat az igazság kiderítése miatt folyamatban van, ezért nem tudom nyilvánosságra hozni az ügy részleteit. Azonban bátran kijelenthetem, hogy a vádak hamisak és a már bemutatott és még bemutatásra kerülő bizonyítékok azt igazolják, hogy ártatlan vagyok az ellenem felhozott vádakban."

 

Daniel Bialski, Antony exének ügyvédje a brazil Globo Monday-nek azt mondta: "Az egyetlen dolog, amit az az, hogy mindenért, amin keresztül ment (Antony volt barátnője) őt (Antony-t) megbüntessék. Nagyon bízom a polgári vizsgálatban, a rendőrség és én arra várunk, hogy eljárást indítsanak ellene az általa elkövetett bűncselekmények miatt."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!