Van der Sar tiszteli a riválisokat

Edwin van der Sar úgy véli, a Unitednek keményen kell majd harcolni a Premier League következõ szezonjában, de bízik abban, nélküle is képesek lesznek megszerezni 20. bajnoki címüket.


A visszavonult kapus a Chelsea-t és a Manchester City-t tartja legnagyobb ellenfélnek, az Arsenal elveszítheti Cesc Fabregast és Samir Nasrit is, mellyel sokat gyengülnének, valamint Kenny Dalglish menedzseri munkájával a Liverpool is közelebb kerülhet.

"A Chelsea lesz ismét, akik a legnagyobb kihívást jelentik majd, mint mindig" - mondta Edwin az ESPN Starnak adott interjúban. "A Manchester City is ott lehet még, de egyelõre elég baj nekik, hogy meggyõzzék Carlos Tevezt a maradásról."

"Tavaly megnyerték az FA kupát, mostmár többet akarnak elérni."

"A Liverpool nagyon motivált lesz, hogy megnyerje a bajnokságot. Nyugtalanok lesznek, mert megpróbálják majd beérni és leelõzni a mi 19 bajnoki címünket, de úgy gondolom ez nem sikerül nekik."

 


"Az Arsenal jelenleg elég nagy hintába került. Néhány játékosa el akarja hagyni õket. Kérdéses, hogy sikerül-e meggyõzniük a játékosaikat, hogy maradjanak és sikerül-e megerõsíteniük a kulcsfontosságú területetket."

Van der Sar szerint Sir Alex Ferguson csapata képes lesz újabb címet nyerni függetlenül az ellenfelektõl.

"Remélhetõleg az a folytonosság, mely a Unitednél megtalálható a menedzsernél, valamint a játékosoknál, akik már nyertek bajnokságot segít, hogy ismét sikerüljön."

"Chicharito fantasztikus volt, ahogyan az ikrek is (Rafael és Fabio da Silva). Emlékszem egyik mérkõzésen mindketten játszottak az Arsenal ellen. A bal és a jobb szélen kaptak szerepelt, Fabio pedig testvére passzát követõen szerzett gólt."

"Rendkívül tehetségesek, remélhetõleg tartani tudják a fejlõdésük ütemét."

 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!