Ten Hag reakciója a Brighton elleni vereségre

Erik ten Hag szerint a Manchester United a maga javára fogja majd fordítani a dolgokat, miután szombaton délután 3-1-es vereséget szenvedtek a Brightontól.


Apró különbségek

"Csalódottak vagyunk és ez szerintem normális, különsen ha valaki látta ezt a mérkőzést. Fej-fej mellett haladt a két csapat, apró különbségek voltak csak. Az első félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de nem szereztünk gólt, ők viszont betaláltak a második támadásukból, ami az első igazi helyzetük volt. Az első 20 perc nagyon jó volt. Szerintem voltak lehetőségeink az első játékrészben és jól is játszottunk, de a gól nem jött össze. Nem fejeztük be a helyzeteinket."

 

A VAR által érvénytelenített egyenlítőgól

"Ebben az időszakban meg kell küzdenünk csalódásokkal, a szünet előtt meg nem adott gólunk kapcsán pedig azt tudom mondani, hogy ez nem a mi napunk volt. Talpra álltunk és sikerült gólt is szereznünk, vagyis azt hittünk, hogy sikerült, majd érvénytelenítették. Nehéz, amikor az ilyen döntések nem a te javadra születnek, de ez változik majd. A félidő előtti pillanatokban szerezni egy ilyen gólt azt jelentette volna, hogy visszajöttünk a meccsbe."

 

Tartani magunkat a tervhez

"A második góljuk valószínűleg a második helyzetükből volt a meccsen. Az ilyennel meg kell birkózni és meg kell nézni, hogy a csapatban kinek van karaktere, ki tud vezérként fellépni és az adott pillanatban irányt mutatni. Nehéz, de ezt meg kell tenni. Mint mondtam, tartanunk kell magunkat a terveinkez és a szabályainkhoz. Hinnünk kell, csapatként harcolni és a magunk javára tudjuk fordítani ezt a helyzetet."

 

 

 Védekezésben jobbnak kell lennünk

"Fejlődnünk kell, vannak olyan dolgok, amelyben csapat és egyéni szinten is előrébb kell lépnünk. Néha, ezekben a nehéz időszakokban, mint amilyenben most is vagyunk, szembe kell ezzel nézni és megbirkózni. Ebben a pillanatban nem küzdnünk meg jól ezekkel, de az előző évben is megmutattuk, hogy milyen eltökéltséggel és eltántoríthatatlanssággal rendelkezünk, a védekezésben is."

 

Magunkat kell okoljuk

"Vissza lehet nézni ezt a meccset. Láttak minket az Arsenal ellen? Láttak minket a Spurs ellen? Mindegyik meccs alakulhatott volna másként. Magunk kell helyrehoznunk a hibáinkat. Nem hibáztathatunk mást. Jobban kell teljesítenünk, eltökéltebbnek és elszántabbnak kell lennünk ahhoz, hogy megszerezzük ezeket a győzelmeket."

 

A közönség reakciója Hojlund lecserélésére

"Szerintem nagyon jó volt, hogy a közönség értékelte Hojlund első meccsét az Old Traffordon. Nagyon jó, hogy ha egy új játékos ilyen fogadtatásban részesül. Mindenki izgatott miatta és szerintem ő nagyon jól teljesített, szóval boldogok vagyunk miatta. A sérülése utáni felépülését követően ez volt a következő lépés. Vannak még kihívásai az erőnléti állapotát illetően és ezt szisztematikusan kell építenünk. De szerintem sikerült megtennie az újabb nagy lépést."

 

Következik a Bayern München

"Talpra kell állnunk és össze kell tartanunk ebben a pillanatban. El fog múlni. Még nem történt meg, de dolgoznunk kell érte és hinnünk kell benne, így sikerülni fog a magunk javára fordítani a helyzetet. Ki kell elemeznünk a meccset és meg kell néznünk, hol javulhatunk és aztán már a következő ellenfelünkre kell készülnünk. Nagyon nehéz az európai kupaporondon szerepelni, de már nagyon várjuk, mert nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy megmutathassuk magunkat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!