Berbatov: Sancho túlértékeli magát

Jadon Sancho továbbra is a száműzött szerepében tetszeleg, miután fegyelmi kérdésében továbbra sincs megoldás.


Dimitar Berbatov is azt javasolta Sanchonak, hogy kérjen bocsánatot Erik ten Hag-tól, majd dolgozzon keményen az edzéseken, hogy visszatérhessen a pályára a Manchester Unitednél azt követően, hogy "erősen túlbecsülte" magát.

 

Az angol szélső kihagyta az Arsenal elleni bajnokit, melyet követően a holland menedzser elárulta, hogy az edzéseken mutatott teljesítménye miatt nem nevezték a találkozóra, amire a játékos egy nyilatkozottal reagált a közösségi médiában.

 

A 23 éves Sancho azt írta a menedzser nyilatkozatára, hogy "ne higgy el mindent, amit olvasol", a vita pedig oda vezetett, hogy száműzték a csapattól és privát edzésre kötelezték az ügy megoldásáig.

 

Lassan 4 hét is eltelt azóta, Sancho pedig még nem kért bocsánatot viselkedése miatt. A fegyelem kérdése fontos és Dimitar Berbatov is úgy gondolja, hogy Sanchonak bocsánatot kell kérnie és keményen dolgoznia, hogy ráncba szedje karrierjét, bár a Betfairnek azt is nyilatkozta, hogy a legjobb az lenne számára, ha távozna Mancehsterből.

 

 

"Ha ez így folytatódik Jadon nem jut sehova klubon belül. Nagyon csalódott vagyok, hogy ilyen helyzet a nyilvánosságra kerülhetett és sokan rágódhatnak rajta. Gyakran megeshetnek ilyen dolgok, de nem szokás nyilvánosságra hozni."

 

"A játékosok lehet harcolnak épp a menedzserrel, a klubbal, vagy társaikkal, de nem tárják a nagyvilág elé. Főleg, ha egy olyan nagy klubon belül történik ilyen, mint a Manchester United. Az emberek meg össze-vissza értelmezik a látottakat és mindenfélét beszélnek."

 

"Jelen esetben Sancho már két éve ott van és még mindig nem bizonyított. Ezzel neki is tisztában kell lennie és talán innen ered az elégedetlensége. Ha nem megy és csak a haragra koncentrálsz magad és a menedzsereddel szemben, akkor ehhez hasonló bukás lesz a vége."

 

"A menedzser hozza meg a döntéseket és, ha Sancho nem kér bocsánatot Ten Hagtól nyilvánosan, vagy privátban, akkor az azt is igazolja, hogy a menedzsernek igaza van és helyes döntést hozott. Bocsánatot kell kérnie és küzdenie a helyéért."

 

"Ennek egyetlen módja, hogy keményebben edz és jól játszik, amikor lehetőséget kap. Néha a játékosoknak időbe telik a konfliktusok kezelése, de remélem ez nála nem fog sokáig tartani. Biztos, hogy időre lesz szükség, mert túlbecsülte a jelentősségét a klub számára. Ha Ronaldoról lenne szó, akkor más a helyzet. Ő mindent elért."

 

"A klubnál voltam, amikor Wayne Rooney-nak problémája volt a menedzserrel, de rendezték a dolgokat. Szerintem Jadon túlbecsüli a jelentősségét. Nem nyert számos trófeát a klubbal, így ez teljesen más helyzet."

 

"A United könnyen dönthet úgy, hogy megválik tőle, legyen bármilyen tehetséges is, amit a Dortmundál láthattunk is. A Unitednél viszont ebből semmit nem mutatott meg és csak találgathatunk, hogy ez mitől lehet."

 

"Lehet azért, mert nem ért egyet a menedzserrel. Ha ez tovább húzódik, akkor nem látom, hogy javulhatna a helyzet, viszont ebben az esetben a legjobb, ha elválnak útjaik."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Crystal Palace

Premier League, 7. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!