A United soha nem nevezi át az Old Traffordot

Sir Bobby Charlton szerint a stadion nevének megváltoztatása szóba sem jött a Unitednél.


Sir Bobby Charlton arra reagálva, hogy a Manchester City 400 milliós szerzõdés keretein belül 10 évre Etihad Stadiumnak nevezi pályáját elmondta, csak a kis kluboknak kell ilyen lépéseket tenniük és a Manchester Unitednél soha nem süllyedne oda, hogy átnevezze az Old Traffordot.

A városi rivális mellett a Liverpool amerikai tulajdonosai is abban gondolkoznak, hogy átnevezzék az Anfieldet, ezzel is bevételhez jutva.

 


"Nem, nem hiszem, hogy valaha is ilyen történne velünk" - mondta Sir Bobby válaszolva arra a kérdésre, hogy a United gondolkodik-e hasonló üzletben. "Nem tudom, a Liverpool és a Manchester City mit tesz, ez az õ üzletük."

"Ha alsóbb osztályú csapatoknak szüksége van pénzre, tegyék meg. De hogy a nagy klubok ebbõl is csak a még több pénzt hozzák ki...nos, sok szerencsét nekik. Erre csak azt tudom mondani, ez nem a mi politikánk. Nekünk túl fontos az Old Trafford."

"A Liverpool egy nagyon jól szervezett klub, nincs kétségem arról, hogy sokat gondolkoztak ezen a dolgon. De nem hiszem, hogy nekem kellene beszélni arról, õk mit tesznek."

 

A Manchester City üzletét több nagy klub is bírálja, ugyanis az arab légitársaság - mely a stadion névhasználatáért 10 éven át 40 millió fontot fizet - tulajdonosa a City tulajdonosának testvére. Ráadásul 2002 óta az Etihad képtelen volt nyereséget elérni, így sokak szerint ez az üzlet kimondottan a City "megmentésére" jött létre, hogy a hamarosan bevezésre kerülõ pénzügyi fair play-nek meg tudjon felelni a klub, ugyanis ez egyelõre nem sikerülne, hiszen tavalyi évben is 121 millió fontos veszteséggel zártak a Kéket. 


Daily Mail

 


mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!