Hivatalos: Változás a klubvezetésben

Richard Arnold úgy döntött, hogy 16 évnyi klubnál töltött időszak után távozik a Manchester United ügyvezető igazgatói pozíciójáról.


Ideiglenes ügyvezetőként, meglévő jogi tanácsadói pozíciója megtartása mellett, Patrick Stewart fogja igazgatni a klubot, a decemberig tartó átmeneti időszakban pedig Richard fogja a munkáját segíteni. A végleges ügyvezetői pozíció ellátására új személyt fognak keresni.

 

Joel Glazer, ügyvezető alelnök:

"Szeretnék köszönetet mondani Richardnak a Manchester Unitedért több mint 16 éven keresztül nyújtott szolgálataiért és minden jót kívánok neki a jövőre nézve. Szerencsések vagyunk, hogy az ideiglenes stabilitásunk megőrzése érdekében és a végleges ügyvezető sikeres megtalálásának folyamatában számíthatunk Patrick Stewart mély tudására és tapasztalatára."

 

 

Richard Arnold, távozó ügyvezető igazgató:

"Hihetetlenül nagy megtiszteletés volt ezt a nagyszerű futball klubot képviselni az elmúlt 16 év során. Voltak hullámhegyek és -völgyek egyaránt, de a munkavállalóink és szurkolóink iránti elköteleződésünk töretlen volt. Szeretném mindegyiküknek megköszönni a lojalitásukat és elöketelezettségüket. Minden, a klubbal kapcsolatban álló személynek sok sikert kívánok a jövőre nézve."

 

Patrick Stewart:

"A vezetői csapatban lévő kollégáimmal együtt az lesz a feladatom, hogy a klub továbbra is biztos alapokon működhessen, amíg hosszabb távon erősebbé válhatunk a pályán, illetve azon kívül is és segítsük az új, végleges ügyvezető igazgató megtalálását."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!