Csapathírek a Chelsea meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően a Chelsea elleni bajnokit megelőzően.


A holland menedzser a Carringtonban tartott sajtótájékoztatóját követően a klubmédiának beszélt a Chelsea elleni mérkőzésre készülő keretével kapcsolatban.

 

Ten Hag csapata hazai pályán készül megvívni a fővárosiak elleni rangadót és szeretnék összekapni magukat a hétvégi, Newcastle elleni 1-0-s vereséget követően. A menedzser pedig hangsúlyozta, hogy vannak opciói a kezdő összeállítására.

 

A Vörös Ördögöknek a szezon eddigi részében számos sérüléssel kellett szembenéznie és például Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, vagy Casemiro még mindig nem lesz hadra fogható.

 

A menedzsert a klubmédia riportere, Mark Sullivan megkérdezte azokról a játékosokról, akiknek a visszatérése már a közeljövőben várható (Evans, Mount, Eriksen).

 

"Vannak pozitívumok" -árulta el Ten Hag. "De még nem térhetnek vissza a csapatba."

 

Arra a kérdésre, hogy nagyjából ugyan arra a keretre számíthat-e, mint akikkel Newcastle-be utazott, a holland azt válaszolta: "Többé-kevésbé igen."

 

 

Erik nemrégiben hangsúlyozta azt is, hogy ügyelni kell azon játékosok állapotára is, főleg ebben a sűrű időszakban, akik nemrég tértek vissza sérülésből, mint például Shaw, vagy Mainoo. Amikor arról kérdezték, hogy ennek van-e szerepe a kezdők összeállításában azt mondta: "Igen, de úgy gondolom, hogy jó csapatot tudok összeállítani. Vannak lehetőségeink."

 

"Ez egy válogatás és a játékosoknak folyamatosan bizonyítaniuk kell. Nincs arról szó, hogy nem lennének játékosaink. Úgy gondolom, hogy minden alkalommal megfelelő merítési lehetőségünk van."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Chelsea

Premier League, 15. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!