Miben nem köt kompromisszumot Ten Hag?

"Magas a mérce velem és a csapattal szemben is. A játékosokkal szemben is magasak az elvárások, és ebben nem kötök kompromisszumot."


Ez volt Erik ten Hag válasza, amikor arról kérdezték, hogy milyen ambíciói vannak a Manchester Unitednél, a válasza pedig határozott volt.

 

A menedzsert többször is kérdezték a Vörös Ördögök jelenlegi formájáról a keddi sajtótájékoztató második részében, a United szerda este az Old Traffordon fogadja a Chelsea-t.

 

Erik fenntartja, hogy a Vörös Ördögök által kitaposott úton nehéz helyzetekbe fognak kerülni, de meggyőződése, hogy segíteni tudja a klubot a vágyott cél elérésében.

 

"Minden utazás során mindig lesznek nehéz időszakok" - mondta a hétközi, Kékek elleni Premier League-összecsapás előtt.

 

"Jó irányba haladunk, és tudom, hogy el fogunk jutni oda, ahová szeretnénk."

 

"Nézd meg a teljesítményem. Mindenhol, ahol voltam, minden szezonban elértem a céljaimat. Ha összetartunk, és tartjuk magunkat a tervhez és a stratégiához, akkor eljutunk oda, ahova szeretnénk."

 

 

A Vörös Ördögök a szerdai mérkőzésen a Newcastle United elleni szombati, csalódást keltő 1-0-s vereség után lépnek pályára, és annak ellenére, hogy elégedetlen a csapata teljesítményével, Ten Hag azt mondja, ő és játékosai együtt fognak dolgozni, hogy minél több pontot szerezzenek a bajnokságban.

 

"Persze, a negativitás sosem jó" - mondta az északkeleti vereség óta tartó médiavisszhangra reagálva.

"Vigyázni kell, hogy soha ne öld meg az energiát.De engem nem érdekel. Tudom, minden játékos tudja, hogy mi vagyunk a világ legnagyobb klubja, vagy az egyik legnagyobb klubja, és tudod, hogy ezért komoly figyelem szegeződik rád. És tudod, hogy abban a pillanatban, amikor nem olyan eredményeket érsz el, amilyeneket szeretnél, vagy nem úgy játszol, ahogyan kellene, akkor jön a kritika."

 

"És ezt meg kell oldani" - hangsúlyozta.

"Ezt együtt kell kezelnünk, és semmiképpen sem egyénileg. Együtt vagyunk ebben a csónakban, és együtt fogunk megbirkózni vele."

 

Mauricio Pochettino csapatának látogatása előtt Erik még egyszer megismételte, hogy milyen elvárásai vannak a játékosaival szemben, és felvázolta az egyetlen dolgot, amitől nem fog eltérni.

 

"Ennél a klubnál az a cél - és szerintem az elvárásoknak és a normáknak is annak kell lenniük - hogy minden meccset megnyerjünk" - jelentette ki.

 

"Minden meccsre azzal a céllal megyünk ki, és én azt követelem a csapatomtól és a játékosaimtól, hogy minden meccset megnyerjenek. Nem számít, ki az ellenfél, én ehhez ragaszkodom. Ez vitt minket tavaly olyan messzire. Harmadikak voltunk a bajnokságban, az FA-kupa döntőjébe jutottunk, és akár meg is nyerhettük volna az FA-kupa-döntőt, és megnyertük a Ligakupát."

 

"Ezen a mentalitáson nem akarok változtatni. Mert az a kultúra visszaesését jelentené."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!