Ten Hag reakciója a Chelsea legyőzésére

Erik ten Hag megosztotta véleményét a Manchester United meggyőző, 2-1-es Chelsea elleni győzelméről.


A játékosok reagáltak?

"Én nem látom ezt reagálásként. Most játszottuk a válogatott szünet után a negyedik meccsünket, amelyek közül volt egy csalódást keltő eredményünk és kettő olyan, ahol nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Ma ismét jól teljesítettünk és természetesen az eredmény is remek. A nap végén minden csak az eredményről szól, szóval ezzel elégedett vagyok. Szerintem nagyon jól játszottak a fiúk. Ahogyan tették azt a Galatasaray ellen és az Everton ellen is. Látható a fejlődés a csapaton és hogy a megfelelő irányba tartunk."

 

Játékstílus

"Ha beszélünk egymással és jól szervezettek vagyunk, akkor a megfelelnek a körülmények ahhoz, hogy jól játszunk. A labda birtokában domináltunk, diktáltuk a tempót, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és nagyon szép gólokat szereztünk. Azt a fajta nyomásgyakorlást, ahogyan az ellenfél kezdte a mérkőzést, nehéz végig fenntartani, de igen, vannak még lépések, amelyeket meg kell tennünk. Az első félidő második felére volt egy kis visszaesésünk, de a szünet után újra összeszedtük magunkat. Ez különösen annak fényében nagy dolog, hogy ezt egy nagyon jó csapat, a Chelsea ellen tudtuk megtenni, akik nagyon jók labdatartásban. Ha nem megfelelően szervezett a presszing, nem kommunikáltok egymással és nem vagytok jól szervezettek, akkor az ellenfél felétek kerekedik. De mi nagyon jók voltunk ezekben. Rengeteg labdát szereztünk, amelyekből pillanatok alatt kontrázni tudtunk."

 

Scott és Sofyan kimagasló produkciója

"Szerintem nagyon erősen, dinamikusan és proaktívan játszottak, emellett pedig folyamatosan náluk volt a labda. Együtt rengeteg párharcot nyertek meg. Scott a megfelelő pozíciókba tudott kerülni és két nagyszerű találatot szerzett. Azt akarjuk, hogy feltoltabban játsszon a pályán és a kapu előtt találjuk meg. Neki meg kell csinálnia a védelem mögé történő befutásait, de ezeket meg is teszi. Nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy mikor és miként érkezzen meg a kapu elé. Nagyon jó befejező. Sofyan szerintem elkezdett beilleszkedni. Fejlődik és egyre otthonosabban mozog a pályán a csapatban. Már múlt héten, a Galatasaray ellen is jól játszott. És ez igaz a ma estére is."

 

 

Reguilon jól szállt be

"Sergio Reguilon beállt a második félidőben és nagyon jól teljesített. Nagyon jó nyomást helyezett az ellenfélre a bal oldalon, remekül avatkozott közbe, de a támadásokat is remekül segítette."

 

A saját szerencsénk kovácsai vagyunk

"Szerintem rengeteg helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben és a 30. percre már talán három góllal is vezethettünk volna. De őszintén be kell vallanom, hogy két-három alkalommal ő is nagyon kijátszottak minket. De ha olyan lelkülettel rendelkezünk, mint amilyennel ma, akkor a saját szerencsénk kovácsai vagyunk."

 

A szurkolók támogatása állandó

"Én már hozzászoktam ehhez. Minden alkalommal így van. Azt kell hogy mondjam, még rossz időszakokban is mögöttünk áll a közönségünk és a szurkolóink. Ők támogatnak minket, nekünk pedig örömet kell nekik okoznunk. Csapatként mindent meg kell ezért tennünk, ez az, amit elvárnak tőlünk. Ezért együtt kell működnünk és a lehető legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!