Bruno érezte a közönség támogatását

Bruno Fernandes megköszönte az Old Trafford közönségének, hogy a korai, kihagyott büntető ellenére kitartottak mellette és a csapat mellett a Chelsea elleni szerdai, 2-1-es győzelem során.


Kapitányunknak lehetősége volt arra, hogy a kilencedik percben vezetést szerezzen, miután a videóbíró szabálytalanságot észlelt Enzo Fernandez-nél Antony-val szemben, a Kékek tizenhatosán belül.

 

Fernandes az előző két büntetőjét sikeresen értékesítette ebben a szezonban - a Nottingham Forest és az FC Copenhagen ellen -, de Robert Sanchez ezúttal hárította a próbálkozását.

 

Scott McTominay duplája - Cole Palmer találatával szemben - elég volt Erik ten Hag csapatának ahhoz, hogy mindhárom pontot megszerezze az Álmok Színházában, egy izgalmas estén.

 

A meccs után a közösségi médiában közzétett bejegyzésében Bruno értékelte a szurkolók támogatását a nehéz napok után.

"Nagyszerű teljesítmény volt ma" - posztolta a 8-as számú játékosunk a közösségi médiában.

"Köszönöm a támogatást a meccs alatt és még inkább a büntető után. Éreztem."

 

 

Bruno a 2020-as januári érkezése óta már 31 alkalommal rúgott büntetőt, és ami figyelemre méltó, hogy mindössze négy alkalommal nem sikerült betalálnia.

 

Sanchez a Newcastle United kapusa, Karl Darlow után mindössze a második kapus lett, aki Fernandes büntetőjét hárította. A portugál az Aston Villa és az Arsenal elleni próbálkozásainál nem talált kaput a Premier League 2021/22-es szezonjában.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!