Young ragyogott a bemutatkozásán

Sir Alex nagyon elégedett Ashley Young elsõ manchesteri mérkõzésén mutatott teljesítményével és úgy véli, rengeteg gólt szerezhet a támadó új klubjában.


Az angol válogatott játékos 67 percet játszott szélsõként a New England Revolution elleni, 4-1-re megnyert találkozón.

Az elsõ játékrészben több labdát is kínált mindkét támadónak, Wayne Rooneynak és Dimitar Berbatovnak, melyekbõl helyzetek alakulhattak ki.

Sir Alex Fergusonnak elég volt ennyi is ahhoz, hogy megszilárdítsa véleményét, miszerint az egyik legtehetséges angol játékost sikerült megszereznie Ashley személyében és a menedzser meggyõzõdése, a United sokat nyer majd az elkövetkezendõ idényben azzal, ahogyan a széleken játszik majd az új 18-as.

 


"A jobb szél volt az elõzõ szezonig a posztja az Aston Villában, ám ekkor átkerült a csatárok - Gabriel Agbonlahor és Darren Bent - mögé, ami sokkal fejlettebb szerepkör. Olyan, amilyenben Wayne Rooney játszott nálunk."

"A képességei olyanok, hogy tud bal szélen is, a csatárok mögött, valamint jobb szélen is játszani. Ma este bemutatta, milyen jól képes beadni a labdákat. Három fantasztikus beívelése is volt, amiket ha jól ki tudunk használni, gólokat jelentenek majd. Nagyon elégedett voltam."

 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!