Manchester United 0-3 Bournemouth

Kínos verésbe szaladt bele hazai pályán a United.


Több helyen változtatott az előző kezdőcsapathoz képest Eric ten Hag, Reguilon bekerült a tizenegybe, Shaw pedig belső védőként lépett pályára.

 

Már a harmadik percben tűzijátékot rendezett a manchesteri gárda a vendégek kapuja előtt, több lövést is blokkoltak Kerkezék.

 

Aztán a semmiből megszerezte a vezetést a Bournemouth. Cook vitte el a labdát McTominay mellett, Amrabat is csak nézte ellenfelét, aki középre lőtt, Solanke pedig kiváló mozdulattal passzolt a kapuba, 1-0 a vendégeknek!

 

A 8. percben Reguilon beadását Maguire fejelte kapura, Neto a léc fölé tolta a játékszert.

 

A kapott gól után beszorította ellenfelét a United, akik azonban remekül védekeztek és próbáltak kontrázni, ami össze is jött nekik a 16. percben, Tavernier lövését azonban védte Onana.

 

A félidő felénél ismét a vendégek támadtak, Kerkez beadását Solanke fejelte kapura, Onana védett nagyot, a kipattanót Tavernier közelről bólintotta a kapuba, de szerencsére les miatt maradt a 0-1.

 

A Bournemouth végezhetett el szögletet, a rövidnél megcsúsztatták, de végül Reguilon menteni tuddott.

 

Öt perc volt hátra a félidőből, amikor McTominay a félpályánál adta el a labdát, Cook indította Solanket, aki a hosszú alsót célozta meg, de kicsit tévesztett és kapufáról visszapattant a ladba a mezőnybe.

 

A ráadás pillanataiban ellentámadást vezettek Cookék, hárman mehettek két védőre, de az utolsó pillanatban Maguire óriási szereléssel mentette meg a Unitedet az újabb góltól.

 

Bár hatalmas fölényben játszott a United, már ami a labdabirtoklást illeti, azonban a veszélyesebb helyzeteket a vendégek alakították ki az első 45 perc során. Több kell a szünetet követően, ha pontot, pontokat akar szerezni a rekordbajnok.

 

A Vörös Ördögök próbáltak egyenlíteni, folyamatosan ellenfelük térfelén játszottak, szögleteket harcoltak ki, de ezekből komoly lehetőségek nem jöttek.

 

Nagyon nem akart összejönni semmi, Dalot is csak oldalhálót találta el és az egész meccsen szakadó eső mellé jött még a hidegzuhany a 68. percben, amikor Tavernier balról érkező beadását Billing fejelte a kapuba, 2-0 a Bournemouthnak.

 

Öt perccel később még mindig hidegzuhany alatt állt a United, egy szöglet szállt a kapu elé, Senesi üresen fejelhetett és nem is hibázott, 3-0 a vendégcsapat javára.

 

Teljesen szétesett a United, milliónyi hibával játszott mindenki, a ráadásban pedig még egyet kapott Onana. Gyenge védekezés után Ouattara csetlett-botlott, de így is nála maradt a játékszer, amit aztán bepasszolt a kapuba. Szerencsére kezezés miatt elvette a játékvezető a találatot, de ez nem sokat osztott-szorzott a helyzeten.

 

A Chelsea elleni bajnoki után talán sokan azt hitték, valami elindult, de ahogyan az már többször is látható volt, egy jó meccs után képtelen jó sorozatot felépíteni a csapat. Nagy verésbe szaladtak bele Fernandesék.

 

 

Premier League, 16. forduló
Manchester United 0-3 Bournemouth
Old Trafford

 

Vezette: Peter Bankes

 

United: Onana - Dalot, Maguire, Shaw(Evans 79.), Reguilon - McTominay, Amrabat - Antony(Pellistri 79.), Fernandes, Garnacho(Rashford 79.) - Martial(Hojlund 56.)
Nem használt cserék: Bayindir, Wan-Bissaka, Varane, van de Beek, Mainoo

 

Bournemouth: Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez - Cook(Rothwell 88.), Christie - Semenyo(Billing 58.), Kluivert(Sinisterra 72.), Tavernier(Ouattara 88.) - Solanke
Nem használt cserék: Travers, Moore, Mephem, Kilkenny, Brooks

 

Gólszerző: Solanke 5', Billing 68', Senesi 73', Ouattara 92'

 

Sárga lap: Reguilon, Hojlund, Fernandes illetve Tavernier, Zabarnyi

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!