Ten Hag: Közösen kell vállalnunk a felelősséget

Erik ten Hag úgy érezte, lassú meccskezdésük egyértelműen hozzájárult ahhoz, hogy a Manchester United vereséget szenvedett a Bournemouth-tól a Premier League-ben.


Csalódást keltő vereség a hétközi győzelmet követően

"Igen, természetesen ez csalódást keltő. Persze mindegyik játékos, mindenki csalódott. Ahogyan én is. Mi összetartunk és együtt vagyunk ebben a helyzetben is és közösen vagyunk csalódottak. Ilyen nem történhet meg. És igen, ezért közösen kell vállalnunk a felelősséget."

 

Sokba kerülő mérkőzés kezdés

"Szerintem nem kezdtünk jól és már volt egy figyelmeztető lövés is, amikor majdnem tizenegyest harcoltak ki ellenünk. Annak fel kellett volna ébresztenie minket. De ezután nagyon könnyedén ajándékoztunk számukra egy gólt. Ezzel pedig naggyá tettük őket, mert ők egy olyan csapat, amely nagyon jó az átmenetekben és keményen védekezik. Belementek a párharcokba, az egy-az-egy elleni párbajokba és ezt követően nagyon nehézzé vált a dolgunk. Azt gondolom, hogy mi is megjátszottunk ezeket, de a tizenhatoson belül nem volt meg a szükséges plusz bennünk."

 

 

Remények a második félidőben

"Egyértelműen volt hitem, mert azt gondoltam, hogy nem játszottunk rosszul az első játékrészben. Leszámítva a védekezésünket, amely az első bekapott gólhoz vezetett. De szerintem voltak jó támadásaink. Viszont a tizenhatoson belülre érve nem tudtunk ezekből az ellenfél fölé kerekedni."

 

Üzenet a szurkolóknak

"Sajnálom őket, mert mindig mögöttünk állnak és ennél többre számítanak tőlünk, nekünk pedig a kezdő sípszótól kezdve teljesítenünk kell. Nem pedig öt perccel utána kell elkezdenünk a játékot."

 

Nagy mérkőzések következnek

"Először is, ezt most a megfelelő helyére kell tennünk. És természetesen tudjuk, hogy mi vár ránk, nekünk pedig jobban kell tennünk a dolgunkat. Mint el is hangzott, a Chelsea és a mai mérkőzés kezdésünk között hatalmas volt a különbség, ez pedig nem fordulhat elő."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!