Fernandes: Kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk

Bruno Fernandes, a Manchester United csapatkapitánya a szombat délutáni, Bournemouth elleni 3-0-s vereséget követően úgy gondolja, hogy a Vörös Ördögöknek kiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtaniuk.


A Cseresznyések elleni teljesítményünk szöges ellentétben állt a Chelsea elleni, alig néhány nappal ezelőtti 2-1-es győzelemmel, amire Bruno is rávilágított.

 

"Ez állandóan így van, amikor megnyerünk egy meccset, a következőn nem teljesítünk" - mondta a MUTV-nek. "Nem úgy teljesítünk, mint korábban."

 

"Nem tudom, hogy ez a koncentráció vagy az összpontosítás hiánya, vagy valami más, de olyasmi, amivel tisztában kell lennünk, miután megnyertünk egy mérkőzést."

 

"Meg kell szereznünk azt a következetességet, hogy egymás után megnyerjük a meccseket, még akkor is, ha néha alulteljesítünk, meg kell szereznünk a kívánt eredményt."

 

 

A súlyos vereség ellenére Bruno úgy véli, volt néhány ígéretes támadásunk, de hiányzott a befejezés a kapu előtt.

"Azt hiszem, voltak jó pillanataink a második félidő elején" - folytatta. "De nem volt annyi játékosunk, mint amennyit szerettünk volna a kapu előtt. Több olyan játékosra lett volna szükségünk, akik gólt akarnak szerezni, mint a legutóbbi mérkőzésen."

 

"Lelkesednünk kell, gólt kell szereznünk, több játékossal kell jelen lennünk a tizenhatoson belül, és néha káoszt kell teremtsünk ott, a kapu előtt, beadásokkal kell bejuttatnunk a labdákat és oda kell érnünk azokra."

 

"Ma nem ez volt a helyzet."

 

Egy kötelezően megnyerendő Bajnokok Ligája-meccs vár Erik ten Hag csapatára, hiszen kedden (december 12-én) a Bayern Münchent fogadjuk az Old Traffordon.

 

A Koppenhága és a Galatasaray döntetlenjére is szükség van ahhoz, hogy továbbjussunk a 16 közé, de 8-as számú játékosunk először a saját feladatunkra szeretne koncentrálni.

 

"Tudjuk, hogy a következő meccs nagyon nehéz lesz - nyernünk kell, és várnunk kell egy jó eredményt a másik meccsen."

 

"De elsősorban a saját dolgunkat kell elvégeznünk, és több, mint képesek vagyunk arra, hogy abban megfelelő eredményt érjünk el."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!