Csapathírek a Bayern meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotával kapcsolatban a Manchester United kedd esti, Bayern München elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzését megelőzően.


Ha még életben akarják tartani bármilyen jellegű továbbjutási reményüket a legrangosabb európai kupasorozat csoportköréből, a Vörös Ördögöknek győzniük kell, de a három pont se biztos, hogy elég lenne ehhez számukra, ugyanis az FC Copenhagennek és a Galatasaray-nak döntetlent kell egymás ellen játszania ahhoz, hogy a Bayern mögött második helyen továbbléphessenek a kieséses szakaszba a manchesteriek.

 

A szombati, hazai pályán a Bournemouth-tól elszenvedett 3-0-s vereséget követően is nagy szükség mutatkozik a pozitív reakcióra holnap, de a német bajnokcsapat kőkemény ellenfélnek ígérkezik.

 

Miután a Cseresznyések elleni bajnokit kihagyni kényszerült és helyét Harry Maguire mellett Luke Shaw vette át a védelem tengelyében, Victor Lindelöf játéka ezúttal is kérdéses.

 

"Ez egy nagyon sűrű menetrend" - kezdte Ten Hag hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Még van egy edzésünk, így nem vagyok biztos mindenki holnapi bevethetőségét illetően, de a kérdés leginkább az, hogy Victor Lindelöf bevethető lesz-e vagy sem. Holnapra kiderül."

 

Egy mérkőzéses eltiltásának letöltését követően újra rendelkezésre állhat a sorozatban Marcus Rashford, aki a csapat legutóbbi két tétmérkőzésén csereként állhatott be.

 

 

Amad és Donny van de Beek nem kerültek benevezésre, így rájuk nem lehet számítani, míg bár Casemiro már újra az edzőpályán készülhet, még nincs játékra alkalmas állapotban. Sérülés miatt Tyrell Malacia, Lisandro Martinez. Christian Eriksen és Mason Mount se vehető számításba.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Bayern München

Bajnokok Ligája csoportkör, 6. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!