Újabb hírek Carringtonból

A Manchester United hétfői edzését kamerák is rögzítették, melynek köszönhetően újabb fejlemények láttak napvilágot a Bayern elleni Bajnokok Ligája találkozót megelőzően.


A jó hír az, hogy Victor Lindelöf jelen volt az edzésen azt követően, hogy Erik ten Hag sajtótájékoztatóján még kétségesnek ítélte azt, hogy a svéd bevethető lesz-e a bajor együttes ellen.

 

Lindelöf kihagyni kényszerült a Bournemouth elleni hétvégi bajnokit, ám a frissebb információk fényében talán mégis számíthat rá a holland menedzser, akinek csapata győzelmi kényszerben fog játszani kedd este.

 

A csapat két támadója, Anthony Martial, valamint Marcus Rashford viszont kénytelen voltak kihagyni a délutáni edzést betegség miatt. A francia szombaton a kezdőben kapott helyet, Rashford pedig csereként lépett pályára a végül 3-0-ra elveszített hazai bajnokin. Marcus már múlthét pénteken is rosszullétre panaszkodott, ezértt is csak a padon kapott helyet.

 

 

Lisandro Martinezt is látták a fotósok a csapat közelében edzeni, ám az argentin játékos még csak egyéni edzésmunkát végez, de szépen halad a rehabilitációjával.

 

Amad Diallo számára is közel a visszatérés, aki már erőnlétének visszanyerésén fáradozik az edzőközpontban, ám ha teljesen egészséges lenne sem játszhatna holnap este, mivel a csoportkörre nem lett nevezve.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Bayern München

Bajnokok Ligája csoportkör, 6. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!