Ten Hag: Élvezem a vezetőség bizalmát

Erik ten Hag kijelentette, a csapat szezonbeli gyenge teljesítményei ellenére is élvezi a Manchester United döntéshozóinak támogatását.


A Vörös Ördögök pocsék héten vannak túl, miután egymást követő két vereséget szenvedtek el az Old Traffordon, előbb a Bournemouth, majd a Bayern München ellen, amelyek következtében leszakadtak a top négyért küzdő csapatoktól, illetve búcsúzni kényszerültek az európai kupaporondtól is.

 

Ten Hag vasárnap abban a reményben látogathat sérülésekkel telezűdelt csapatával a Liverpoolhoz, hogy el tudják kerülni az előző szezonbeli 7-0-s megalázó vereség megismétlődését, egyes hírforrások szerint ugyanis egy ahhoz hasonló mészárlás komoly következményekkel lenne a jövőjére is.

 

Amikor pénteki sajtótájékoztatóján arról kérdezték, érzi-e a klubon belüli támogatását, Ten Hag így felelt:

"Érzem. És mondják is. Ez jó és rendben is van. Én a folyamatra és arra koncentrálok, hogy jobbá tegyem a csapatot és egyénileg a játékosokat."

 

"Engem ez az, ami foglalkoztat, erre fókuszálok. Nem [zökkentenek ki, hogy az állásom elvesztéséről pletykálnak]. Ez nem aggaszt."

 

"Jelenleg kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújtunk, nekem pedig azon kell dolgoznom, hogy olyan keretünk legyen, amely képes hosszabb távon a legmagasabb szinten teljesíteni."

 

 

Ten Hag azt is leszögezte, hogy a Liverpool elleni előző szezonbeli mérkőzésük okozta sebek nem lesznek hatással játékosaira most hétvégén.

 

"Szerintem mindenki nagyon motivált, amikor az Anfieldre kell mennie játszani" - tette hozzá.

 

"Mindenki tudja, hogy nehéz és kemény lesz. De pontosan ez az, amit egy top futballista akar; kihívást."

 

"Előre kell tekinteni. Magunkban hordozzuk az előző szezonbeli emléket, de erőt meríteni és tanulni is lehet belőle. Vasárnap mindezt bizonyíthajtuk is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!