Ten Hag reakciója a Liverpool elleni döntetlenre

Erik ten Hag tele volt dicsérettel a vasárnapi, rögtönzött kezdő tizenegyével kapcsolatban, mivel a United lett az első Premier League-csapat, amely megállította a Liverpool győzelmi sorozatát az Anfielden a 2023/24-es szezonban.


Tekintettel arra, hogy a csapatkapitány Bruno Fernandes eltiltott volt, a novemberi hónap játékosa, Harry Maguire pedig megsérült, a menedzser kénytelen volt átalakítani a középpályát és a védelmet.

 

De a Vörös Ördögök kezdő tizenegyének minden részlege kitartóan teljesített, a beálló játékosok közül Jonny Evans és Kobbie Mainoo volt a legkiemelkedőbb.

 

A meccs után Ten Hag a BBC-nek nyilatkozott, és elmondta gondolatait arról, hol lehetett volna még jobb a United, beszélt Antony teljesítményéről, valamint csapata hozzáállásának fontosságáról...

 

A JÁTÉKOSOK BRILIÁNSAK VOLTAK, DE A LIVERPOOLT JOBBAN MEGSEBEZHETTÜK VOLNA

"Mennyire voltam elégedett a teljesítményünkkel? Sok tekintetben nagyon, abszolút. Nagyon jó teljesítmény volt a csapattól. Azt hiszem, a játékterv, a játékosok briliánsak voltak abban, ahogyan együtt voltak és összetartottak, ahogyan küzdöttek. Talán az egyetlen kritika a labdabirtoklással kapcsolatban lenne - többet is birtokolhattuk volna. De ez volt az egyetlen dolog. A két nagy lehetőségből gólt szerezhettünk volna, és akár meg is nyerhettük volna a meccset, de szerintem nagyon jól védekeztünk."

 

SZENVEDÉLYESEK ÉS LELKESEK VOLTUNK, DE OKOSAK IS.
"Láttad a Liverpoolt, ami nyilvánvalóan egy nagyon jó csapat, egy nagyon jó támadócsapat. Sok jó megmozdulásuk van, és nagyon fegyelmezetten kell védekezni ellenük. Nagy dicséret a csapatnak, mert ezt tettük. A szellemiség, a szenvedély, a vágy megvolt [bennünk], és emellett okosak is voltunk."

 

 

A TAVALYI VERESÉG MOTIVÁLT MINKET
"Tudtuk ezt előre [hogy a tavalyi Anfield-i vereségről fognak beszélni]. Tavaly kétszer is megvertük őket, de ki is kaptunk tőlük, és az egy nagy vereség volt. De ilyenkor persze megpróbálsz bosszút állni."

 

ANTONY FEGYELMEZETTSÉGE
"Sokkal többet tud még adni a csapatnak, de ezt [az erőfeszítést] minden meccsen meg kell tennie, és minden meccsen bizonyítania kell. De azt hiszem, ez vonatkozik rám, ez vonatkozik az egész csapatra: minden meccsen ezt kell tennünk. Jó csapatunk van, egy jó csapat, és ebből a szezonból kihozhatunk valamit."

 

DALOT PIROS LAPJA?
"Mondjak valamit erről? Hagyom a fenébe. Talán ti, [a média] beszélhettek róla!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!