Csapathírek a West Ham meccs előtt

Erik ten Hag a szombat, koradélutáni West Ham United elleni idegenbeli bajnokit megelőzően beszámolt a Manchester United keretének állapotáról.


Bruno Fernandes visszatérhet eltiltásából, miután a Liverpool elleni 0-0-s Anfielden elért döntetlen alkmával letöltötte 1 mérkőzésre szóló büntetését.

 

Mindazonáltal egy másik portugál, Diogo Dalot ezúttal hiányozni fog egy Premier League mérkőzésről, miután reklamálás miatt kiállították a Mersey-partján. 

 

A védelem tengelyéből Lisandro Martinez, Victor Lindelöf és Harry Maguire továbbra is hiányoznak, csakúgy, mint Casemiro és Mason Mount, akik visszatérésére januárig nem is lehet számítani.

 

"Vannak kérdőjeles játékosaink, néhányan betegséggel küzdöttek a hét során, így majd meglátjuk, hogy holnap ki állhat rendelkezésünkre" - kezdte Ten Hag a Carringtonban ma délután tartott hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

 

"Remélhetőleg felépültek, de majd kiderül."

 

"Ők [Martinez és Casemiro] Karácsony előtt nem lesznek bevethetőek. Január közepére számítunk a visszatérésükre."

 

"Mason Mount hozzájuk hasonlóan januárban lehet közöttünk újra. Harry Maguire esetében az új év eleje jöhet szóba. Victor Lindelöf nem hadra fogható. Műtéti beavatkozáson esett át, szóval néhány hétig nem számíthatunk rá."

 

Christian Eriksen a héten viszont már újra edzésbe állhatott, így egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy visszatérhessen sérülését követően.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham - Manchester United

Premier League, 18. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!