Ten Hag reakciója a West Ham elleni vereségre

Erik ten Hag azt a pillanatot okolja a Manchester United szombati, West Ham United elleni idegenbeli vereségéért, amikor csapata "kikapcsolt".


Irányítottunk

"A teljesítményünk arról árulkodik, hogy ez nem egy élénk játékot hozó mérkőzés volt. Szerintem mi irányítottuk az eseményeket. Azt gondolom, hogy biztos alapokon nyugvó játékkal rukkoltunk elő, ahol mi birtokoltuk többet a labdát. Emellett nem engedélyeztünk helyzeteket az ellenfelünknek, még átmenetekből sem, de nekünk gólt kellett volna szereznünk. Voltak erre lehetőségeink, de nem sikerült nekünk. És aztán szerintem volt egy pillanat, amikor kikapcsoltunk és bekaptuk a gólt."

 

Marcus középen játszatása

"Már korábban is játszott ott és az elmúlt szezon számos mérkőzésén sikeresen tette ezt. Ezért ő egy opció volt arra a posztra. De Marcus azt gondolom, hogy mindegyik támadó pozícióban képes jó teljesítményre. Képes a jobb szélen is játszani, de szerintem a legjobban középen vagy a bal szélről indulva képes teljesíteni."

 

 

Hiányzó önbizalom támadásban

"Mindig az üti fel a fejét, hogy ha a csatárok néhány mérkőzésen nem tudnak gólt szerezni, akkor az önbizalom elszáll, lecsökken. De nekik hinniük kell. A múltban pedig már bizonyították is, hogy mire képesek. Szóval kemény munkával és energiabefektetéssel menni fog. De csapatként is meg kell játszanunk a szükséges passzokat a támadó harmadba. És el kell várnia mindenkinek a másiktól, hogy azokat a tizenhatoson belülre célozza."

 

Középhátvéd párosok - probléma?

"De ők jól játszottak. Természetesen az a jó, ha kialakul egyfajta rutinszerűség, mert ha ez nincs meg, akkor abból gólokat kapsz, mint történik az most az esetünkben. Szerintem ha megvan a rutin, akkor az ilyen és ehhez hasonló pillanatok eltűnnek a játékunkból."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!