Young nem idegeskedett

Ashley Young kijelentette, hogy nem volt ideges, hogy életében elõször kellett magára öltenie a Manchester United mezét.


Az Aston Villától a nyáron érkezett igazolás ígéretesen kezdte meg karrierét a Vörös Ördögöknél, amelyet követõen ki is érdemelte Sir Alex Ferguson dícsérõ szavait, különösen életveszélyes beadásai miatt. 

 

Miután tevékeny részese volt a New England Revolution 4-1-es legyõzésének, az angol válogatott középpályás elégedetten nyilatkozott arról, hogy miként kezdi megtalálni a közös hangot újdonsült csapattársaival.

 

"Nem, nem idegeskedtem" - válaszolta a MUTV kérdésére.

 

"Úgy álltam hozzá a mérkõzéshez, ahogy általában szoktam, a szokásos játékomat nyújtva. Ez így történt ma este is. Egyáltalán nem voltam ideges."

 

"Ez egy felkészülési mérkõzés volt, amely az erõnléti állapotunk fejlesztésérõl szól, de erre a teljesítményemre építhetek a jövõben. Természetesen mindig nagyszerû érzés magadra ölteni a Manchester United dresszét."

 

 

Youngnak a sikeres bemutatkozást követõen már a túra következõ állomásán, a Seattle Sounders elleni mérkõzésen jár az agya, ahol szeretne még több játéklehetõséghez jutni.

 

"Jól éreztem magam" - mondta lelkesen.

 

"Már alig bírtam kivárni, hogy pályára léphessek a csapatban és debütálhassak."

 

"Elégedett vagyok, hogy ez sikerült és egy jó mérkõzéssel a hátam mögött várhatom a következõ kihívást. Szeretnék minél nagyobb önbizalomra szert tenni és minél jobban megismerni a játékostársaimat, és azt hiszem, hogy mindkét részrõl elõrébb léptem."

 

"Szélsõként az a feladatom, hogy gólhelyzeteket készítsek elõ a csatárok és a középpályások számára, és azt hiszem, hogy ez sikerült is. A csatáraink nagyszerûek voltak, különösen a második félidõben, így hamar döntésre vitték a mérkõzést."

 

"Természetesen a menedzseren múlik, hogy kit rak a kezdõcsapatba, de végülis az egész az erõnléti állapotunk visszanyerésérõl szól. A következõ néhány mérkõzés is azt a célt szolgálja, hogy megfelelõ kondícionális állapotba kerüljün az új idény kezdetére."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!