Fernandes: Rashford mindenben benne volt

Bruno Fernandes dicsérte Marcus Rashfordot az Aston Villa ellen nyújtott teljesítményéért, és úgy gondolja, hogy a Manchester United csatárától még sok minden várható.


Erik ten Hag csapata egy impozáns második félidei teljesítménynek köszönhetően ledolgozta a hátrányt és 3-2-re legyőzte az Aston Villát a 2023-as év utolsó hazai mérkőzésén az Old Traffordon.

 

Rashford a bal szélen tette le a névjegyét, és Alejandro Garnacho első gólját is előkészítette, valamint az argentin válogatott játékos egy másik találatához is asszisztált, amelyet azonban nem adtak meg les miatt.

 

A mérkőzés után - amelyen Garnacho végül egyenlített is, mielőtt Rasmus Hojlund első Premier League-gólja megpecsételte volna a győzelmet - Bruno hangsúlyozta, hogy Marcus több szempontból is lenyűgöző volt Unai Emery csapata ellen.

 


"Marcus [Rashford] ma elég veszélyes volt" - kezdte Bruno a MUTV-nek nyilatkozva.

 

"Azt hiszem, az első két gólban benne volt, és még abban is, amelyik végül les lett. Ma mindenben benne volt, nyomást gyakorolt a Villa csapatára is."

 

A Vörös Ördögök rengeteg lehetőséget teremtettek a találkozó során, Marcus tempója gyakran okozott gondot a vendégek hátvédsorának. Bruno úgy érezte, hogy a United még jobban kihasználhatta volna ezt az adottságát, hogy Rashford még jobban megmozgassa Ezri Konzát és a Villa védőit.

 

"Azt hiszem, több labdát is adhattunk volna Marcusnak, mert tudjuk, milyen tempójú és mozgású játékos" - tette hozzá kapitányunk. "Ha jobban bánunk a hosszú passzokkal, még többet kihozhattunk volna belőle."

 


manutd.co

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!