Rooney örül a visszatérésnek

Wayne Rooney örül, hogy kezdetét vette egy újabb szezon, amikor helyi idõ szerint tegnap este az USA túra nyitányaként legyõzték a New England Revolutions gárdáját.


Rooney, aki az elsõ félidõben volt pályán a bostoni Gillette Stadiumban 4-1-es manchesteri gyõzelemmel végzõdõ találkozón, elismerte, hogy a nyári szünetet követõ elsõ mérkõzés mindig nehéz erõpróbát jelent a játékosoknak, de már most nagyon izgatottan várja az új szezon kezdetét, és a bajnoki címvédõséggel együtt járó feladatokat.

 

"Mindig nehéz feladat az idény elsõ mérkõzésén pályára lépni" - kezdte az angol válogatott csatár.

 

"Nagyszerû mérkõzés volt egy nagyon kemény pályán, úgyhogy nagyszerû, hogy ilyen jól sikerült mérkõzéssel tudtunk rajtolni, ráadásul hasznos tapasztalatokkal is gazdagodtunk."

 

A New England Revolutions elleni túranyitó mérkõzés volt az elsõ alkalom, hogy a Manchester United játékosai pályára léptek a májusi, Barcelona ellen elveszített Bajnokok Ligája döntõ óta, ám Rooney kijelentette, hogy a rossz emléket már törölték is a fejükbõl a csapatnál.

 

 

"Meg kellett húznunk egy vonalat a Wembleyben történteket követõen" - tette hozzá.

 

"Elõre kell tekintenünk, nem hátra. Megnyertük a Premier Leaguet, és most már a következõ szezonban megszerezhetõ trófeákra koncentrálnunk, amelyek közül mindegyik megszerzésére esélyesek vagyunk."

 

"Nagyon izgalmas és egyben fiatal csapatunk van most, és remélhetõleg még több szép sikert tudunk elérni a klubbal."

 

Menedzsere mellett Rooney-t is lenyûgözte a debütáns Ashley Young játéka, aki 67 percnyi játékidõ alatt hatalmas élettel telítette meg a United szélsõjátékát.

 

"Ashley Young remekül beilleszkedett és mindenki tudja, hogy mire is képes valójában."

 

"Volt néhány igazán remek beadása és már nagyon várjuk, hogy minél több mérkõzésen szerepelhessünk együtt vele."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!