Csapathírek a Nottingham elleni bajnoki előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően a Nottingham Forest elleni bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök szombaton, 17:30-kor a City Groundon lépnek majd pályára, céljuk pedig nem más, mint sorozatban 12. alaklommal is legyőzni a Forest csapatát, ami egyben ebben a naptári évben az 5. győzelmük lenne ellenük.

 

Ten Hag a Boxing day-en aratott nagyszerű győzelem után az Aston Villa ellen abban reménykedik, hogy csapa újabb pozitív teljesítménnyel fog előrukkolni december végén.

 

Luke Shaw és Sophian Amraba kisebb problémák miatt kénytelenek voltak kihagyni a Villa elleni bajnokit és nagyon úgy fest, hogy a holnapi találkozón sem számíthat rájuk a holland menedzser. aki azt sugallta sajtótájékoztatóján, hogy egyik sérült játékos visszatérése sem várható a szombati összecsapásra.

 

"Tehát hasonló lesz az összeállításunk, mint a Villa ellen" - mondta az újságíróknak, mielőtt kitért volna a nottinghamiek formájára, akiknek új menedzsere Nuno Espirio Santo lett. 

 

"Láttuk náluk a reakciót miután megérkezett az új menedzser. Láttuk a csapatszellemet. Fel kell készülnünk erre, rólunk kell szóljon a holnapi meccs, de a látottak tudatában érkezünk meg."

 

"Megvan bennük a megfelelő lelkület és felépítették az önbizalmukat, de ez nekünk is sikerült és csak folytatnunk kell a jó teljesítményt."

 

Diogo Dalot és Raphael Varane eltiltás, valamint kisebb betegség után térhettek vissza kedd este, míg Marcus Rashford és Christian Eriksen ott a kezdőbe kaptak helyet.

 

A fiatalok is szép számmal képviseltették magukat, hiszen Alejandro Garnacho mellett Dan Gore, Willy Kambwala és Kobbie Mainoo is szerepet kaptak a pályán.

 

A 20 éves Hannibal is pályára lépett csereként, Amad Diallo viszont sajnos továbbra sem bevethető, de már gőzerővel dolgozik azon, hogy sérülését követően visszanyerje erőnléti állapotát.

 

 

Szintén még nem fog szerepet kapni az edzőpályára már visszatérő Mason Mount, aki mellett már készülődik Casemiro és Lisandro Martinez is a visszatérésre.

 

Victor Lindelöf is már lábadozik műtétjét követően, Ten Hag pedig bízik abban, hogy a jövőben elkerüli csapatát a szezon első felében tapasztalt súlyos sérüléshullám. 

 

"Úgy gondolom, hogy január közepe tájékon több játékos is visszatérhet majd" - tette hozzá.

 

"Mason, Martinez, Casemiro, Malacia és persze Harry Maguire-t is várjuk vissza. Arra számítunk, hogy sok sérült játékos térhet vissza januárban.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Nottingham Forest - Manchester United

Premier League, 20. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!