Ten Hag: A Villa-meccs megmutatta a támadó identitásunkat

Erik ten Hag üdvözölte a Manchester United "támadó identitását", miután az Aston Villa elleni Boxing Day-en aratott győzelem a csapat gyors tempóját és dinamikáját mutatta.


A menedzser a szombati, Nottingham Forest elleni Premier League-túra előtti sajtótájékoztatóján elismerte, hogy a Vörös Ördögök ebben a szezonban nem mindig értek el ilyen magasságokat, és hogy mindig a győzelem a legfontosabb cél.

 

De rámutatott a keddi, Villa elleni háromgólos sikerre az Old Traffordon, mint egyfajta mintára, arra, hogy hogyan szeretné, ha csapata játszana.

 

"Minden meccset meg kell nyernünk. És azt hiszem, néha pragmatikusak voltunk" - mondta. "De például a Villa ellen mindenki láthatta a stílusunkat, az identitásunkat, azt, hogy hogyan tudunk játszani, milyen gyorsan tudunk játszani, és azt is, hogyan tudunk hátulról építkezni."

 

Miután a félidőben 2-0-s hátrányba kerültek, Alejandro Garnacho a szünet után kétszer is betalált, és kiegyenlítette az állást, az argentin szélső pedig egy zseniális csapatjáték után csak egy szoros lesállás miatt nem szerzett mesterhármast. Rasmus Hojlund aztán a mérkőzés végén megszerezte első Premier League-gólját, és ezzel mindhárom pontot az Álmok Színházában tartottuk ezen az izgalmas estén.

 

 

Bár a gólok néha nehezebben jöttek ebben a szezonban, a Villa-meccs megmutatta, hogy a támadójátékunk mennyire fenyegető és éles tud lenni a legjobb pillanatokban, Marcus Rashford is remek formában volt a bal oldalon, Antony pedig csereként is fontos szerepet játszott.

 

"Azt hiszem, az egész támadósor nagyon jól játszott, és sokat futottak üresbe, és az időzítések is nagyon jók voltak, szerintem folyamatosan veszélyt jelentettek az ellenfél számára" - mondta Ten Hag a meccs után.

 

A támadósor bemelegedésével és a sérült játékosok visszatérésével Ten Hag lehetőségeinek bővítése a cél, és az, hogy a keddi teljesítményre építsenek, és nagyobb állandóságra törekedjenek a teljesítményben és az eredmények tekintetében.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!