Csapathírek a Wigan meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag megerősítette, hogy Andre Onana játékára számíthatnak a Vörös Ördögök hétfőn este, a Wigan Athletic elleni FA-kupa mérkőzésen.


A kameruni válogatott játékost behívták hazája Afrikai Nemzetek Kupájára készülő keretébe, ahogyan a kölcsönben Manchesterben szereplő marokkói Sofyan Amrabatot is.

 

Csütörtöki sajtótájékoztatóján Erik megerősítette, hogy hétfőn este a DW Stadiumban számít Onana bevehetőségére.

 

"Folyamatosan egyeztetünk a kameruni szövetséggel" - kezdte a holland menedzser.

 

"Ez egy olyan ügy, amely a tárgyalások részét képezte akkor, amikor Andre ide igazolt és nagyon konstruktív az egész folyamat, szóval majd meglátjuk."

 

"Azt még nem tudom [hogy január 14-én a Tottenham Hotspur ellen velünk lesz-e], de a Wigan ellen ott lesz a csapattal."

 

 

A tegnapi nap folyamán Casemirot és Lisandro Martinezt is lencsevégre kapták, amint megkezdték teljes értékű edzésmunkájukat Carringtonban, míg Amad a Nottingham Forest elleni vesztes bajnokin először léphetett pályára a felkészülési szezonban elszenvedett súlyos sérülése óta.

 

A menedzser korábban már hangot adott azon várakozásainak, hogy Harry Maguire, Tyrell Malacia és Mason Mount is visszatérhetnek a csapatba január bizonyos pontján, míg Luke Shaw, Anthony Martial és Victor Lindelöf az utóbbi mérkőzéseket kihagyni kényszerültek.

 

Nem lehetett ott betegség miatt a City Groundon Rasmus Hojlund sem, míg Sergio Reguilon kölcsönből visszatért klubjába, a Tottenhamhez.

 

"Szerintem többé-kevésbé ugyanaz a keret áll majd rendelkezésünkre, mint a Nottingham Forest ellen" - magyarázta Ten Hag.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Wigan Athletic - Manchester United

FA-kupa 3. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!