Ten Hag: Nagyon pozitív volt az első találkozó Ratcliffe-fel

Erik ten Hag "nagyon pozitívnak" írta le első, Sir Jim Ratcliffe-fel folytatott találkozóját, azt azonban elismerte, hogy még sok mindent meg kell tudnia a brit milliárdos Manchester Uniteddel kapcsolatos terveiről.


A Ratcliffe vezette INEOS csoport a következő hetekben hivatalosan is átveheti az irányítást a futball szakmai döntések felett, amint a klubban szerzett 25 százalékos részesedésüket jóváhagyják, a tulajdonos ezen a héten pedig már Manchesterben járt, hogy több körben találkozzon a klub alkalmazottaival.

 

Ezek a találkozók lehetősget biztosítanak arra, hogy Ratcliffe, illetve két INEOS-os vezető kollégája, Sir David Brailsford és Jean-Claude Blanc jobban megismerjék a klubot, mielőtt belevághatnának a tényleges munkába.

 

"Azt kell hogy mondjam, nagyon pozitív volt" - kezdte Ten Hag.

 

"Hosszú egyeztetésünk volt, több órát töltöttünk együtt és számos ügyben egy oldalon állunk, ami nagyon pozitív volt számomra."

 

"Szerintem mindegyik oldalról nagyon konstruktív megbeszélés volt és már nagyon várjuk, hogy együtt dolgozhassunk velük."

 

 

Azonban amikor arról kérdezték, sikerült-e arról egyértelmű információt szereznie, hogy mi fog változni Ratcliffe alatt, Ten Hag így felelt:

"Engednünk kell leülepedni a dolgokat. Még csak most jöttek és mutatkoztak be nekünk."

 

"Jó ötleteik vannak. Meg kell néznünk, hogy ezek közül mit tudunk beépíteni. Ezeken együtt fogunk majd dolgozni, de egy nap alatt erről még nem lehet messzemenő dolgokat elmondani."

 

"Adtak nekem néhány ötletet, voltak vitáink a startégiánkról és szerintem a végén egy oldalra kerültünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!