Ten Hag reakciója a Wigan legyőzésére

Erik ten Hag elégedett volt az "elvégzett munkával", miután a Manchester United hétfőn este továbbjutott az FA-kupa 4. fordulójába a Wigan Athletic 2-0-s legyőzésével, de azt elismerte, hogy több góllal kellett volna nyerniük.


Munka elvégezve

"Az FA-kupában minden a győzelemről szól. Kieséses rendszerű sorozat. Ha újra kell játszanod egy párharcot, akkor két felvonásos, de mindenki arra törekszik, hogy egy meccsen vigye dűlőre a továbbjutás kérdését és végezze el a munkáját, én pedig pontosan ezeket a szavakat használtam az öltözőben: 'munka elvégezve'."

 

Megtartottuk a fókuszunkat

"Az első félidőben öt vagy hat nagy helyzetet is kidolgoztunk. Szerintem jó futballal rukkoltunk elő, ebből pedig többet kellett volna merítenünk, de ha nem is találsz be, akkor is fókuszáltnak kell maradnia és szerintem mi ezt is tettük."

 

 

A tizenegyes szituáció

"Nem tudom megmondani. Nem láttam azóta, túlzottan távol történt attól, ahol ültem."

 

INEOS befektetés

"Szerintem ez inspirációt jelent. Mindenki optimista, de még rengeteg munkánk van. Számos csalódás ért minket. Szerintem a nyáron jó úton jártunk, de ez egy utazás, egy projekt. Most meg kell birkóznunk néhány visszaeséssel, de életben fogunk maradni, túl fogjuk élni és utána visszavágunk."

 

Az FA-kupa megnyerése

"Azt gondolom, hogy ez még túlzottan messze van, mérkőzésről-mérkőzésre kell haladni, különösen egy kupasorozatban. Tehát ehhez így állunk, de most előbb természetesen a Spurs elleni [bajnoki] meccsre koncentrálunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!