Hivatalos: Mejia a Sevillahoz igazolt

Mateo Mejia négy és fél évnyi Manchester Unitednél töltött időszakot követően véglegesen a Sevillahoz igazolt.


A 20 éves játékos 2019 óta volt tagja a klub akadémiájának, ahova szülővárosának csapatából, a Real Zaragozaból igazolt.

 

Bár az észak-spanyolországi városban született, Mejia szülei révén válogatott szinten Kolumbiát képviseli, akik U20-as csapatában 2022 decemberében be is mutatkozhatott.

 

Mejianak számtalan sérüléssel kellett megbirkóznia ahhoz, hogy állandó tagságot tudjon kivívni magának a manchesteriek U21-es csapatánál, a 2022/23-as idényben pedig 15 mérkőzésen szerephez jutva az Arsenal és a Leicester City hálóját is bevette.

 

 

Az ifjúsági csapat tagjaként az előző nyáron ő is elutazott az Amerikai Egyesült Államokban szervezett felkészülési túrára és pályára is lépett a Wrexham ellen, ahol a Shola Shoretire-t váltotta a San Diegoban rendezett meccs utolsó részében.

 

Mateo, aki együtt edzett az Erik ten Hag vezette felnőtt csapattal, Steve Binnion kezei alatt idén is lehetőséget kapott a tartalékoknál, 12 mérkőzésen - amelyből hármat az EFL Trophy-ban játszott - pedig 3 alkalommal tudott eredményes lenni.

 

Andalúziában ismét csapattársak lesznek majd Hanniballal, miután a tunéziai válogatott játékos kölcsönvételét a hét folyamán véglegesítették.

 

Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy sok sikert kívánjunk Mateo számára a jövőre nézve - nagy érdeklődéssel követjük majd karriere további alakulását.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!